E2y

Sådan ble et klynkende barn

Stofbleer en kræsen baby kan være en interessant opgave, hvis du ikke ved hvad du gør. De græder, vrikke rundt, og som regel sparker. Der er et par tips og tricks til at gøre diapering en kræsen lille en lidt lettere for dig. Bare husk én ting. Du skal være tålmodig. Hvis du mister din tålmodighed, vil situationen blive værre, ikke bedre.

Sådan ble et klynkende barn. Hvis de ikke beroligende ned.
Sådan ble et klynkende barn. Hvis de ikke beroligende ned.

Inden du begynder at ændre kræsen baby holde ham eller hende tæt på dig for et par øjeblikke. Syng en let sang til dem, eller gøre, hvad det er, der gør dem behagelige. Du normalt har en rutine, før de går i seng. Ved hjælp af denne samme beroligende teknik kan gøre baby lidt mindre kræsen og gøre dit job lidt mere let.

Hvis de ikke beroligende ned

Hvis de ikke beroligende ned, så skal du fortsætte med skiftende. Hvis de er store nok tilbyde dem et lille stykke legetøj eller sut. Det kunne hjælpe dem med at fokusere på noget andet, mens du ændrer dem så hurtigt som muligt. Hvis de er meget små, så du måske ønsker at synge for dem, mens du ændrer dem. Mange gange en blød stemme kan hjælpe berolige situationen. Hvis de er lidt ældre, så prøv at lave fjollede ansigter på dem. Dette kan nogle gange få dem griner og holde stadig for dig at få dem ændret.

Hvis ingen af ​​ovenstående arbejder

Hvis ingen af ​​ovenstående virker, så er det dit job at få bleen skiftet så hurtigt som muligt, så du ka komme tilbage til, hvad problemet er, at der gør dem kræsen. På dette tidspunkt skal du huske, at du er boss, og uanset hvor de måtte kæmpe mod dig, du er den ene i kontrol her. Hold en fast, men ikke for stramt greb om deres ankler som du rense dem og sætte den friske ble på. Dette vil hjælpe dig ændre dem hurtigere og du undgår at få sparket. Ved fastgørelse siderne af bleen, placere en hånd på deres mave til at holde dem stadig. Klæd dem så hurtigt som muligt, og fortsætter med at forsøge at berolige dem ned.

Forskellige metoder arbejde for forskellige mennesker

Forskellige metoder arbejde for forskellige mennesker. Trial and error er den bedste ting at gøre. Hvis du har et barn, der kun får nøjeregnende, når han bliver ændret så er du måske ønsker at gøre ændre en sjov tid for ham. Hvis de er kræsne, fordi de er syge, så er du måske ønsker at bruge mere beroligende teknikker, eller bede om hjælp fra din partner. Der er intet galt med at bede om hjælp. Bare husk, at uanset hvad der sker ophold tålmodig og ikke mister dit temperament. At miste dit temperament er aldrig noget godt at gøre med et barn, uanset situationen. Hvis du føler dig selv at komme til dette punkt, skal du placere dit barn i en kravlegård, barneseng eller andet sikkert sted og skridt væk et øjeblik for at trække vejret. Tæl til ti og derefter gå om dine aktiviteter.