E2y

Sådan brække et engagement

Breaking off et engagement er altid en meget vanskelig ting at gøre

Breaking off et engagement er altid en meget vanskelig ting at gøre, især fordi engagement allerede opbygger masser af forventninger, hvor du og din partner forhold er på vej. i nogle tilfælde er der dog blot et behov for at bryde forlovelsen, som når du indser, at dine følelser for din partner er gået, eller at du har problemer med engagement, tillid og endda monogami, der kun kan forværre efter ægteskab og som kan føre til større problem med skilsmisse. Her er hvordan du kan bryde et engagement.

Kender årsagerne

Sådan brække et engagement. Kender årsagerne.
Sådan brække et engagement. Kender årsagerne.

Kender årsagerne. Vær sikker af årsagerne til at bryde op forlovelsen. Du kan ikke bare trække på skuldrene, når du fortæller nogen, der elsker dig dybt nok til at love dig et bryllup, som du blot ønsker at bryde op - med nogen gode grunde. Uanset hvad dine grunde, uanset om et tab af følelsen af ​​kærlighed eller andre problemer, være ærlig og oprigtig, når du fortæller din partner om dette. Din forlovede fortjener at vide hvorfor, og vil være nyttige i helingsprocessen efter pausen op.

Være civiliseret. Dernæst være sikker på at du er høflig, som du bryde op. Undgå at komme i opvarmede argumenter, og forventer, at din partner kan være mere end bare en smule vred efter pausen op. Ikke desto mindre, ikke falder i alle de provokationer, at din partner kan gøre især da folk har tendens til at sprænge argumenter, når engagementet er blevet brækket af. Være civiliserede på alle tidspunkter, dog, og som den person til at bryde op i løbet af engagement, forståelse være nok til at give din partner til at lufte. Prøv at placere dig selv i din partners sko, så du bedre kan forstå præcis, hvordan forrådt han eller hun vil føle, når engagement har været afbrudt. Også være sikker på, at ringen er returneret, når engagement har været afbrudt.

Timing

Timing. Når du vil bryde op er lige så vigtigt. Du er nødt til at afsætte en bestemt tid til at bryde op forlovelsen. Medmindre du planlægge tid, når du vil bryde forlovelsen, kan du finde dig selv blurting det ud af dårlige nyheder i uhensigtsmæssige tidspunkter, som kan være pinligt for både dig og din partner, og som kan gøre brække endnu mere traumatisk. Giv dig selv tid til at tænke gennem ideen om at bryde forlovelsen, men når du er besluttet, skal du sørge for ikke at forlænge den tid, før du faktisk fortælle din partner om pausen, da lade mere tid pass vil være svært både for dig og din partner.

Breaking off et engagement er altid en meget vanskelig ting at gøre. Være civiliseret.
Breaking off et engagement er altid en meget vanskelig ting at gøre. Være civiliseret.

Diskuter konsekvenserne. Efter de to af jer er kommet til udtryk med det afbrækkede engagement, det næste skridt er at tale om konsekvenserne af loven. De to af jer kan diskutere, præcis hvordan du vil beskæftige sig med forholdet efter engagement er blevet afblæst. I de fleste tilfælde vil parret vælger at bryde op nogen sammenhæng mellem dem, i nogle andre en aftale kan nås at fortsætte forholdet, men ikke længere med den hensigt at få engageret i den nærmeste fremtid.

Efter at bryde forlovelsen, være sikker på at både du giver dine venner og familie om beslutningen. Gør dette personligt, i stedet for blot at sende bulk e-mails til hele din kontaktliste i din e-mail, eller blot sende tekstbeskeder via mobiltelefon.