E2y

Sådan bruger en baby videomonitor

En baby videomonitor er et must-have for forældre, der ønsker at give en høj grad af sikkerhed for deres barn. Her er hvordan man bruger en baby videoskærm.

  1. Kende funktionen af en baby videomonitor. En baby videomonitor registrerer bevægelser af babyer af sikkerhedsgrunde, kan de være nyfødte, spædbørn, småbørn, førskolebørn og unge børn. Ved hjælp af en baby videomonitor gør du se, hvad der sker med din baby, selvom du ikke er der med ham. Du kan også undgå at forstyrre barnet, især hvis han hvile, eller hvis han koncentrerer sig om en opgave.
  2. Vide, hvordan en baby videoskærm opererer. En baby videomonitor fanger bevægelser samt lyde fra dit barn. Det gør brug af et kamera og en mikrofon til at optage, hvad dit barn laver, og også scanne sine omgivelser. En sender sender data fra den video-indgang, og modtageren har en skærm, hvor du kan se dit barn. Du kan sætte modtageren i dit tv-apparat eller bære rundt på en bærbar skærm med dig at se video output. En forbindelse monitor viser, om signalerne modtages korrekt.
  3. Vide, hvad man skal kigge efter i en baby videoskærm. Videomonitorer giver mere detaljeret feedback om barnets situation end audio skærme. Dog kan kvaliteten af ​​billedet ikke være så klar som det, du ser i en almindelig tv-skærm. Den vigtigste egenskab til at overveje, er, at du skal se dit barns ansigtstræk, især øjne. Dette vil gøre dig se dit barns udtryk og vide, om han har brug for øjeblikkelig opmærksomhed.
  4. Vide, hvordan en baby videomonitor holder styr på dit barn. En baby videomonitor kan have flere kameraer og sendere. På denne måde kan du overvåge forskellige rum til at vide, hvor dit barn er gået. Nogle video overvåger automatisk åbne, når bevægelse eller tryk detektorer modtager signaler om, at dit barn er i rummet. Stemmestyret Baby videomonitorer kun åben, når lyden er opdaget, elbesparelser.
  5. Vide, hvordan en baby videoskærm kalder din opmærksomhed. En baby videomonitor kan advare dig på mange måder. Det kan lyde en alarm eller vibrere, når usædvanlige aktivitet eller lydniveauer opdages. Videomonitorer kan også oprette forbindelse til din mobiltelefon og ringe til dig, når der er noget usædvanligt.
  6. Der er nattesyn baby-videomonitorer. Baby videomonitorer kan optage dit barn, selv når lyset er dæmpet. Night vision er færdig med infrarøde lys, der oplyser mørke områder og objekter i op til 5 meter. Nogle baby videomonitorer med nattesyn gør video switch til denne funktion automatisk, når du slukker lyset.
  7. Check out baby-videomonitorer størrelser. Modtagere varierer i størrelser. Bærbare baby-videomonitorer er små, måler omkring to inches høj og tre inches lang. Ikke-bærbare skærme måle op til syv inches. Dog kan disse skærme sættes i en almindelig TV. Composite skærme tillade dig at have flere skærmbilleder for at se forskellige områder af huset samtidigt.

Sådan bruger en baby videomonitor. Kende funktionen af en baby videomonitor.
Sådan bruger en baby videomonitor. Kende funktionen af en baby videomonitor.

Hvis du har spørgsmål om baby videomonitor, læse manualen eller spørg sælgeren. Altid huske, at selv om barnet videomonitorer er en stor hjælp i at se over din baby, den bedste garanti for beskyttelse er stadig din personlige tilstedeværelse.