E2y

Sådan bruger falske bryllup blomster til en buket

Spørgsmålet er blevet affyret

Spørgsmålet er blevet affyret. Du svarede "Ja!" med matchende tårer. Du har en ring til at bevise det. Du er forlovet! Nu kommer bryllupsplanlægning, og du har gjort det klart, at virkelige blomster er ude, fordi du er allergisk over for pollen og ville hade at være medicineret på din store dag. Det kan arrangeres ved hjælp af falske bryllup blomster som en erstatning for reel dem! Det er den bedste idé nogensinde! Du vil blive at bruge mindre, vil dine gæster ikke engang ved, de er falske dem, og du kan få alle slags blomster, du ønsker uden at bekymre om det er i sæson! Her er hvordan man bruger falske bryllup blomst til en buket!

Sådan bruger falske bryllup blomster til en buket. Sæt et budget for din buket.
Sådan bruger falske bryllup blomster til en buket. Sæt et budget for din buket.

  • Sæt et budget for din buket. Den bedste og tætteste ting, du kan komme til falske bryllup blomster ligne den ægte vare er at vælge dem, der er lavet af silke. Udarbejde buketter vil kun koste omkring ballpark på 55€ 0,00, hvilket er en stjæle!
  • Kig på de forskellige buket designs. Ved nu du sikkert strømpe op på brude magasiner eller surfe på internettet for brudebuket ideer. Godt arbejde, bruden-til-være! Denne tidligt i planlægningsfasen af ​​dit bryllup, skal du ikke falde i den fælde at gøre endelige beslutninger med det samme. Gå gennem bouquet design: hvis du bladre gennem brude magasin sider, få post-its og en pen klar til at mærke de designs du kan lide fra den mindste til den mest lide dem, hvis du surfer på nettet, kan du udskrive de design, som du kan lide fra den webside. Sammenfatte buket designs og fundere over, hvilken en vil foretage den endelige cut, når tiden kommer for dig at tage en beslutning.
  • Vælg din favorit blomster. Sure, roser er ofte den standard valg, når det kommer til brudebuketter, men det behøver ikke at være dit valg. Der er andre sorter at vælge imellem: Butterfly-formede orkideer, Gerbera Daisies, Callas Lilies, Ranunclus, Stephanotis, liljer, nelliker, og pæoner. Alle disse er lige så smuk, farverige og bedst af alt, umiddelbart overføres til falske buketter, takket være tilgængeligheden af ​​silke.
  • Beslut dig for en farvenuance. Silk blomster er nødt til at være farvet at emulere nuance, der vil se godt ud med din brudekjole. En byge af farve til din buket er fint, men for meget farve vil trække øjnene til, hvad du holder i stedet for på dig. Således ville en god solid farve være bedst til dit bryllup buket. Du kan have en bred vifte af falske blomster, men har disse farvet i en skygge som anvist.
  • Medtag bånd og blade i designet. I tilfælde, ser buketten alt for almindelig, vil accenter som bånd og blade straks vende din buket fra almindelig til smuk.
  • Spørg blomsterhandler at skabe design fra dine top picks. Du vil ikke blive hårdt sættes på udkig efter en blomsterhandler, der gør falske bryllup buketter, så når du har afviklet på et bryllup blomsterhandler, tage de design, som du har indsamlet og samarbejde med din blomsterhandler. Din blomsterhandler skal derefter komme med skitser for dig at se. Tag din pick og overlade resten til blomsterhandler er i stand hænder.


Sørg for

Sørg for, at din buket vil ikke overskygge stjernen i showet. I sidste ende bør fokusere på dig alene. Dette er din bryllupsdag, og det er ikke noget at kimse af!