E2y

Sådan bruger glas foderautomater til kolibrier

En fugl feeder er en enhed placeres udendørs for at give fuglefoder til fuglene. Succesen for en fugl feeder med at tiltrække fugle afhænger af dens placering og den slags mad, der tilbydes, som forskellige arter har forskellige præferencer. Foderautomater til kolibrier, snarere end at give frø, giver flydende næring til kolibrier i form af en sukkeropløsning. Foderautomater til kolibrier kan være lavet af glas eller plastikmaterialer.

Her er nogle tips om, hvordan man bruger glas foderautomater til kolibrier:

  • Håndter glas med omhu. Glas foderautomater er mere tilbøjelige til at bryde end plastik dem. Sørg for, at kolibri feeder er placeret og fastgjort korrekt for at undgå at falde.
  • Gør nektar med den rigtige opskrift. Du behøver ikke at købe nektar, hver gang du ønsker at fylde kolibri feeder. Nectar løsninger kan nemt gøres derhjemme. Bland 1 del sukker til 4 dele vand, koges i 2 minutter og opbevares i køleskab indtil brug. Må ikke tjene en kolibri med varm nektar eller tilføje frugtfarve til løsningen, da det vil skade kolibri. Undgå at bruge honning, fordi det indeholder sukker, der er mindre spiselig for kolibrier og fremmer væksten af ​​mikroorganismer, der kan være farligt for deres helbred. Hold dig til 100% ren sukker, som kunstige sødestoffer vil forårsage sår i kolibri mund.
  • Find en måde at beskæftige sig med myrer og andre skadedyr. Insekter som myrer, bier og hvepse er tiltrukket nektar og kan kravle til feeder. Købe en myre vagt vil holde myrer væk fra kolibri feeder. For flyvende insekter, forberede anden nektar løsning med 3 dele sukker og 1 del vand. Insekterne bliver tiltrukket af sødere løsning, og det vil ikke genere feeder.
  • Renholdelse af kolibri feeder. I modsætning til andre fugl foderautomater, brug foderautomater til kolibrier skal renses regelmæssigt. Kolibri feeder bliver nødt til at blive renset en gang eller to gange om ugen, og endnu oftere i de varmere måneder. Fordi nektar er sukkerholdige, vil skimmel uundgåeligt vokse inde i feeder og det er usundt for kolibrier. For glas foderautomater til kolibrier, skyl med en opløsning af 9 dele vand og 1 del blegemiddel. Skrub alle dele af kolibri feeder til at fjerne alle tørrede sukker, mug og andet snavs. Brug aldrig kemiske rengøringsmidler, da det kan overføre til nektar og skade kolibrier.
  • Brug altid røde farver. Kolibrier elsker farven rød, og de vil blive tiltrukket af noget i gården, der er rød. Rødt farvestof kan ikke bruges til nektar. Hvis en rød kolibri feeder ikke er tilgængelig, kan kolibrier stadig blive tiltrukket til feeder ved at binde et rødt bånd til den.
  • Find det bedste sted at placere feeder. Når der træffes beslutning om det bedste sted at hænge en kolibri feeder, prøv at overveje to ting: nærhed til blomsterne, og nærhed til seeren. Ved at placere automaterne nær blomster, vil kolibrier være naturligt tiltrukket. Anbring den ikke så langt væk fra vinduerne, at seeren ikke kan nyde de kolibrier, når de fodrer.

Det er de centrale grundlæggende for at bruge glas foderautomater til kolibrier

Sådan bruger glas foderautomater til kolibrier. Håndter glas med omhu.
Sådan bruger glas foderautomater til kolibrier. Håndter glas med omhu.

Det er de centrale grundlæggende for at bruge glas foderautomater til kolibrier. Gør det til en vane regelmæssigt at rengøre og fylde føder med nektar. Det vil tiltrække flere kolibrier at bo og spise. Nyd at se smukke og blændende kolibrier derhjemme!