E2y

Sådan bruger myggenet til at holde katte ud af en krybbe

Hvis du har en baby i huset

Hvis du har en baby i huset, bør du overveje at beskytte barnet fra overdrevent nysgerrige katte som du kan have som kæledyr. Katte elsker at hoppe i kasser, og krybbe er bare en anden kasse til en kat. For at forhindre en kat fra at hoppe ind i en krybbe, og på samme tid holde krybbe luftige og synlige, kan du bruge myggenet. Myggenet er stærk nok til at holde katte i at hoppe ind i krybbe, men er lavet af åndbart materiale, der vil holde luft og lys i dit barns krybbe. Her er hvordan.

Sådan bruger myggenet til at holde katte ud af en krybbe. Hvis du har en baby i huset.
Sådan bruger myggenet til at holde katte ud af en krybbe. Hvis du har en baby i huset.

  • Måle. Start ved at måle længden og bredden af krybbe, samt højden af loftet. Tag det område af disse målinger, og bruge området som en guide til mængden af ​​myggenet, at du bliver nødt til at købe. Køb rå myggenet, der ikke er syet til at passe over en seng, da du kun vil bruge den netting over krybbe, og du vil ikke hænge det på fire hjørner.
  • Tilføj krog. Dernæst tager en firkant og bruge det til at spore hjørner af dit barns krybbe på loftet. Husk på, at placere myggenet på loftet betyder, at de steder, hvor du kan flytte krybbe vil være begrænset. Prøv at vælge en placering til krybbe, der er luftig og tæt lys, men ikke i direkte sollys, så du ikke behøver at flytte krybbe i fremtiden. Når du har sporet omridset af krybbe på loftet, søg efter midten af ​​dispositionen. Gør dette ved at løber i bredden og længden af ​​den figur, som du har sporet og derefter markerer skæringspunktet mellem de to linjer.
  • Punktering et hul. I midten af de to linjer, der gennemskære dette tal er, hvor du vil placere krogen. Brug et søm til let hammer en fordybning på loftet, og derefter begynde at vedhæfte en krog på toppen. Sørg for, at krogen er stor nok til at holde vægten af ​​myggenet, som vil veje et par pounds. Sørg også for, at krogen, du bruger ikke har en spids, der kan rive i myggenet. Sørg for, at krogen er skruet stramt på plads.
  • Fastgør myggenet. Bagefter tage to øskner, og sæt dem i to punkter i midten af myggenet. Tilføjelse to tyller giver dig et hul, hvor du kan indsætte og træk krogen. Denne måde, bør du være i stand til at hænge myggenet over krybbe. Efter hængende mosquito netting, arrangere det således, at stoffet strømmer til ydersiden af ​​den side af krybbe.


Sørg for, at myggenet ikke selv komme ind i krybbe, som kan være en potentiel kvælningsrisiko for små babyer. Med disse trin i tankerne, bør du være i stand til at beskytte dit barn fra en nysgerrig kat ved hjælp af myggenet.