E2y

Sådan bruger spirulina som en vovse godbid

En hund godbid er altid noget, at din værdsatte kæledyr vil se frem til at have. Bortset fra at gøre ham glad, modtager godbidder fra tid til anden kan få ham til at føle elsket, værdsat, og velplejet af. Så godt som de er, kan du endda opgradere vovse godbidder til at give dit kæledyr. Sikring af, at hver godbid er sundt og nærende vil gøre hver eneste vovse behandle en komplet pakke til gavn for din bedste ven.

Et meget sund og nærende mad, som du kan give som en godbid til din hund er Spirulina. Dette er en form for alger, der er rig på proteiner, vitaminer, aminosyrer og mineraler. Med dette faktum, der virkelig kan være nogen anden måde, at vovse godbidder vil være bedre end dette for dit kæledyr. Så for at hjælpe dig med at bruge Spirulina, her er hvordan du kan bruge den til at blive din bedste vovse godbid:

Sådan bruger spirulina som en vovse godbid. Giv det som en tablet.
Sådan bruger spirulina som en vovse godbid. Giv det som en tablet.

  • Giv det som en tablet. Spirulina kan købes i tabletform fra markedet. Det er fint at fodre tabletten til din hund, som er. Men altid sørge for at du ikke giver tabletten til ham lige efter et måltid. Det vil være bedst at give ham denne godbid om morgenen, når man vågner op, når han er så sulten samt tørstig.
  • Giv det i en ordentlig dosis. Spirulina er et naturligt kosttilskud for mennesker. Især hvis dit kæledyr er stadig en hvalp, ikke give ham den samme dosis som for hvad du tager. Vær opmærksom samt ikke at fodre ham mere end én tablet om dagen.
  • Drille din hund til behandling. Placer tabletten på håndfladen og lad din hund lugte det. Første gang du giver en tablet til ham, kan han bare slikke og holde droppe godbid. Men efter nogen tid, vil han få hænge af det og knuse behandler væk.
  • Giv godbid regelmæssigt. Hvis du lader din hund bliver vant til at modtage dette behandler hver dag, vil det være lettere for dig at fodre ham med Spirulina. Med dette, kan du være sikker på, at han får alle de næringsstoffer, som han har brug for dagen. Det er ligesom at give ham Spirulina tablet som hans daglige vitaminer.
  • Bland det med mad. En anden måde at fodre din hund med Spirulina er at blande det med sin mad. Hvis du giver ham blød mad, knuse Spirulina tablet i mindre stykker, eller til pulver og bland det godt med fødevarer.
  • Få spirulina hund behandle opskrifter. Spirulina er ikke bare kommer i tabletformer alene. Der er aftappet former og lignende. Du kan bruge disse typer af Spirulina til at oprette opskrifter, som din hund virkelig vil elske. Internettet byder på en masse gode opskrifter, som du kan prøve for dine mest elskede kæledyr.

Med din opdagelsen af ​​Spirulina

Med din opdagelsen af ​​Spirulina stadig hvorfor nøjes med godbidder, der vil gøre dit kæledyr noget godt? At gøre dette som en hund godbid kan unægtelig garantere dig om din hunds ernæring og sundhed alle i hele hans levetid. Derfor gør det til en vane at give ham Spirulina hund behandler hver dag.