E2y

Sådan bruger spotlights i slange bure

Når du holder koldblodige dyr som slanger som kæledyr

Når du holder koldblodige dyr såsom slanger som kæledyr, skal du være følsomme nok om deres behov for en varmekilde. Derfor, når oprettelse af en slange bur, må du hellere være sikker på, at du installerer et spotlight for dit kæledyr. Dette vil give ham fleste, hvis ikke alle, af hans nødvendige varme til at give ham varme og replikere sit naturlige miljø. Plus, det giver bonus for at yde en god accent, når vise dit kæledyr slange til andre mennesker.

Sådan bruger spotlights i slange bure. Beslut måde at fastgøre rampelyset.
Sådan bruger spotlights i slange bure. Beslut måde at fastgøre rampelyset.

Selvom andre former for varmekilde kan bruges, projektører er blandt de bedste løsninger til dette problem. Det giver en høj intensitet varme, der er stort behov for af dit kæledyr. Så for at hjælpe dig i gang, her er, hvordan du effektivt kan bruge spotlights til din slangens bur:

  • Beslut måde at fastgøre rampelyset. Der er en masse muligheder, du kan overveje, når tænker på, hvordan man bruger et spotlight. For eksempel er der stationære pærer, der står lidt højere end i buret. På denne måde kan det simpelthen placeret lige ved siden af, hvor buret er. Andre valgmuligheder omfatter skrue den op lige på toppen af ​​slangen buret. Hvis slangen buret allerede en indbygget plads til pæren, dit job er nemmere. Hvis der er nogen, gøre lidt boring på toppen af ​​slangen buret til at rumme i rampelyset.
  • Identificer dit formål med at bruge spotlights. Din installation af rampelyset i slangen buret varierer også afhængigt af dit formål med at bruge det. Det kan være som et mønstereksempel varmekilde, som en accent, eller begge dele. Hvis du blot installere en søgelyset for forstærker buret, så sørg for, at der er en mere effektiv varmekilde. På den anden side, hvis man bruger søgelyset som en varmekilde skal pæren ikke være for varm for slangen samt buret.
  • Køb den passende søgelyset. Køb den rigtige form for spotlight, der bedst opfylder dit formål. Den bedste mulighed for at overveje, når du bruger den som varmekilde er den fulde spektrum fluorescerende pære. Dog kan andre lysstofrør, og 60-watts glødepærer også arbejde til dette formål.
  • Installer søgelyset. Monter pæren på den måde, du har regnet ud tidligere i processen. Derefter tænde lyset og kontrollere, om det tjener din slange og buret sin ret formål.
  • Slå det fra natten. Søgelyset skal være slukket om natten, især hvis du bare bruger det som en måde at få et bedre overblik over dit kæledyr. Men hvis du bruger søgelyset som Cages varmekilde, skal der være en alternativ varmekilde, som du kan tænde i løbet af natten.

Så hvis du virkelig bekymrer sig om livet af dit kæledyr slange

Så hvis du virkelig bekymrer sig om livet af dit kæledyr slange, overveje at installere spotlights for dem. Andet end at være en varmekilde, kan spotlights også give dig og andre mennesker en stor visning af dit kæledyr helst tidspunkt af dagen. Du kan enten tage fordel af hver enkelt af dette eller nyde begge disse fordele.