E2y

Sådan estimere antallet af hvalpe din hund vil have

Når du er avl din hund

Når du er avl din hund, du naturligvis ønsker at estimere antallet af hvalpe vil have. For det første ved at vide, hvor mange hvalpe din hund vil have, vil du være i stand til at afgøre, om det er nødvendigt at gå gennem en C-sektion eller normal levering. Forståeligt nok, hvis din hund kommer til at have flere hvalpe, en C-sektion er tilrådeligt for sin egen sikkerhed såvel som for dens kuld. For det andet, hvis du har forudbestemt, hvor mange hvalpe din hund kommer til at have, vil du være i stand til at afsætte hvalpene til venner, til hvem du lovede at give én.

Her er måder på hvordan man estimere antallet af hvalpe din hund vil have:

  1. På den tredje eller fjerde uge af din hunds drægtighed, besøge dyrlægen. Fortæl ham om din bekymring for at ville vurdere, hvor mange hvalpe din hund kommer til at have. Han vil derefter udsætte din hund til at fuldføre ultralyd af maven. Den ultralyd vil vise, hvor mange hjerteslag der er i livmoderen, der angiver, hvor mange fostre er inde.
  2. Mærk din hunds mave med dine egne hænder. At være i stand til at bestemme antallet af hvalpe inde, skal din hund være omkring fem uger henne. På dette tidspunkt i graviditeten, er hvalpene næsten på fuld sigt, og det vil være let at føle tallene i livmoderen. At føle hvalpene inde, forsigtigt køre din hånd under din hunds mave, mens det står. For at sikre at palpating din hund for hvalpe er gjort på den rigtige måde, så spørg en dyrlæge til at gøre det. Må ikke tillade nogen at palpere din hund eller skal du hele tiden gøre det på din egen. Den sidste ting du ønsker at ske, er for hvalpene at komme til skade indeni. Også, hvis du beslutter at gøre det palpating selv, så sørg for din hund er i godt humør. De fleste hunde bliver hård under undfangelsen. Selv hvis du er føreren, kan du provokere det, og du kender konsekvensen, når en hund er provokeret. Så vær forsigtig.
  3. Emne din hund til en X-ray procedure. Bortset fra den ultralyd, er X-ray metoden også en pålidelig og nøjagtig middel til at bestemme, hvor mange hvalpe din hund forventer. På røntgenbilledet, vil du se hver hvalp hoved og knogler strukturer. Dette er også en god måde at se på forhånd, hvis nogen af ​​de hvalpe har misdannelser eller abnormiteter. Størrelserne af hvalpene vil også blive vurderet gennem X-ray maskine, så det vil også hjælpe dig med at beslutte, om din hund har brug for at gennemgå C-sektion. Være advarede dog, at X-ray procedurer udsender stråling. Derfor prøv ikke at underkaste din hund under denne metode, hver gang det bliver gravid.
  4. Basere din beregning af, hvor mange hvalpe der kan forventes på din hunds egen historie. Hvis det er din hunds anden eller tredje gang til at føde, kan du mere eller mindre bestemme antallet af hvalpe, det vil have for hver graviditet.

Under en forventningsfuld hund er så sjovt og spændende

Sådan estimere antallet af hvalpe din hund vil have. På den tredje eller fjerde uge af din hunds drægtighed.
Sådan estimere antallet af hvalpe din hund vil have. På den tredje eller fjerde uge af din hunds drægtighed.

Under en forventningsfuld hund er så sjovt og spændende. Men hvis du vil have din hund til at blive længere hos dig, så prøv at begrænse antallet af ynglende gange. Vær opmærksom på, at sundheden for din hund er meget vigtigt, og selvom nye hvalpe kan give dig meget glæde, levetiden på din hund er langt vigtigere.