E2y

Sådan får dine børn til at gå i seng og blive der

Næsten alle forældre har haft oplevelsen af ​​at sove kun for et par timer, før at blive vækket op af en grædende barn, der ønsker at have et glas vand, eller føler, at der er et monster under sengen eller gemmer sig i deres skab eller følelse sultne. For nogle forældre er det nemmere for dem bare at lade barnet kravle i seng med dem i stedet for at stå op og sende barnet tilbage til sit eget værelse, især for de forældre, der næsten altid mangler søvn for at have travlt hele dagen. Få dine børn til at gå i seng og blive der med nogle af de tips nedenfor.

Sådan får dine børn til at gå i seng og blive der. Sørg for, at dit barns seng ikke er for stor til barnet.
Sådan får dine børn til at gå i seng og blive der. Sørg for, at dit barns seng ikke er for stor til barnet.

  1. Sørg for, at dit barns seng ikke er for stor til barnet. Nogle børn føler sig fortabt, når de får en stor seng efter at have tilbragt så meget tid i en komfortabel krybbe, hvis størrelse gør dem føler indhyllet i en varm omfavnelse. Der er mange kid senge i dag, der er designet med et bestemt tema. Identificer dit barns yndlings tema eller karakter og købe en seng i dette design. Dette vil gøre hende til at se frem til at tilbringe mere tid i det, som det vil blive vist venligt og sikkert. Sørg for, at design og struktur af sengen vil give dit barn til at komme ind og ud af sengen nemt.
  2. Dekorere dit barns værelse i indbydende farver og design. Vend dit barns soveværelse ind i hendes personlige rum, hvor hun kan nyde sit barn fantasi, der vil gøre hende se frem til at sove og opholder sig i hendes seng. Hvis hun ønsker at være en prinsesse, derefter tilføje dikkedarer og snørebånd, og se efter en seng, der ligner den i hendes favorit eventyr. Mal rummet i pastelfarver egnet til en prinsesse og tilføje værelse decals og legetøj til at supplere din overordnede tema. Få dit barn i ånden at dekorere sit værelse ved at få sine input, og lade hende til at træffe valg. Hun vil helt sikkert se frem til at sove i sin seng, som hun hjalp vælge og dekorere.
  3. Etablere en regelmæssig sengetid snarest muligt. Gør det til en regelmæssig praksis at give hende et varmt bad efter middagen, hjælpe hende børste sine tænder og få hende til at gøre hendes toilet ritualer før afregning for natten. Lad hende vælge den foretrukne historie, hun ønsker at blive læst til hende og en ting legetøj eller sutteklud for at få hende til at bosætte sig i sengen. Sid med dit barn, mens du læser hendes foretrukne historie, men ikke ligge i sengen og slip mellem covers og vente på hende til at sove. Hun må forstå, at efter en natlig knus og kys rutine, din nødt til at gå til din egen plads til at sove. Hold en nat lys på at hjælpe hende føle sig sikre.
  4. Hvis hun vågner op midt om natten og ønsker at bo hos dig af forskellige grunde, gå hende tilbage til hendes værelse. Gør den rutinemæssige kontrol og sikre, at der ikke er nogen monstre lurer under sengen og inde i skabene venter på at whisk hende væk, når ingen kigger. Giv her en tår vand, hvis hun er tørstig og gøre hende tilbage til sengen. Ophold med hende, indtil hun er faldet i, og forlade rummet. Må ikke give efter for hende, hvis hun begynder at græde. Pacificere hende og snakke med hende i en beroligende stemme, indtil hun føler døsig igen og forlade rummet.

Vær konsekvent og holde sig til en regulær sengetid rutine indtil dit barn har lært for vane at gå i seng på det angivne tidspunkt og opholder sig der. Tilvejebringe og tiltalende og indbydende værelse og seng til dit barn vil sikre, at hun vil se frem til at sove i sin egen seng hver aften.