E2y

Sådan får du en vielsesattest i Arizona

Når en mand og en kvinde elsker hinanden

Når en mand og en kvinde elsker hinanden, samværet er meget vigtigt. Og kommer sammen er kærlig hinanden mere og mere hver dag. Det er ægteskabet, det er kulminationen af ​​romantik, og det er hvor lykken begynder. Ægteskabelige lyksalighed selvom romantisk er ikke uden ansvar.

At være gift betyder at blive sammen på den rigtige måde

At være gift betyder at blive sammen på den rigtige måde, eller lovlig måde. Og at være lovligt gift ikke følger de samme trin i alle stater. Hver stat har forskellige måder at få din vielsesattest. Her er nogle tips om, hvordan man får en vielsesattest i Arizona.

Sådan får du en vielsesattest i Arizona. Før du siger, jeg gør.
Sådan får du en vielsesattest i Arizona. Før du siger, jeg gør.

  • Før du siger, jeg gør. Nu ved du, at du har brug for en vielsesattest til at leve lykkeligt, og efter i Arizona. Men det sker ikke så nemt som det. Du er nødt til at forberede nogle ting, før du kan få din vielsesattest i Arizona. Først skal du bruge en vielsesattest ansøgning. Dette ansøgningsskema vil give staten Arizona de nødvendige oplysninger om dig og din snart-til-være partner. Ansøgningsskemaet skal ledsages af gyldig legitimation som kørekort, sygesikringsbevis, osv. Hvis du har formularen, bør du også forberede kontanter til at betale de nødvendige gebyrer. De fleste offentlige tjenester er gratis. Men ansøger om dit ægteskab licens vil medføre nogle omkostninger. Må ikke bekymre dig, er ikke en heftig prisseddel for din ægteskabelige lyksalighed. Et andet vigtigt krav er en skilsmisse, omstødelse papir eller dødsattest af din tidligere partner. Disse dokumenter vil bekræfte, at du har skiltes med din tidligere partner i korrekt og lovlig måde.
  • Søvnløs i Seattle, clueless i chicago, anvendelse i Arizona. Det betyder ikke noget formular hvilken plads, du kom fra. Så længe du bor i Europa, Europa, det er bare fint at få en vielsesattest i Arizona. Jo mere presserende sag, når det kommer til at ansøge om din vielsesattest er, at du og din partner er til stede, når du sender vielsesattest ansøgningsskema. Indsendelsen af ​​vielsesattest ansøgningsskema kan ske i enhver Arizona County Courthouse. Foretag et telefonopkald for at få den rigtige adresse, og den nødvendige information.
  • Og dit navn er? Valider din ansøgning ved at vise den rigtige bevis på, at du og din partner er parret skrevet på vielsesattest ansøgningsskema. Identifikation former som militær id, kørekort eller du pas kan anvendes.
  • Det betaler sig at blive gift. Når din ansøgning er gjort, og du har bevist, at de forelagte dokumenter er gyldige, er det tid til at betale din gæld til samfundet. Når gebyret er betalt vielsesattest er godt et år fra den dag, det er udstedt.
  • Arizona lovin '. Sammenlignet med andre stater, har staten Arizona ikke kræve par at gennemgå blodprøver. Sørg for at du foretager et opkald til at efterprøve kravene, da de ændre sig fra tid til anden.


Kærlighed og ægteskab kender intet sted, ansigt, eller farve, som er den magt ofthem. Men for at gøre det rigtige, er at gøre det lovligt, få din vielsesattest, før du bliver gift.