E2y

Sådan får gode gaver til bibliotekarer

Har du tilfældigvis har heldig at kende en bibliotekar

Har du tilfældigvis har den lykke at kende en bibliotekar? Bibliotekarer kan være nogle af de mest interessante mennesker. De normalt elsker en god bog, og fordi de er så godt læse, kan de gøre uddannede conversationalists. Hvis du især er for tæt med en bibliotekar, som nogen ven, du vil ønsker at give ham gaver til disse særlige lejligheder.

Men hvorfor er der særlige gaver til bibliotekarer? Skulle de ikke blive behandlet ligesom alle andre?

Det bedste råd er stadig at give dem noget, du ved, de vil sætte pris på. Den perfekte gave kommer fra at vide den person, fra hans sympatier og antipatier, at sjove historier, du to har delt i fortiden. Hvis du virkelig ønsker at få en god gave til en bibliotekar, du vil ønsker at give ham noget, du er sikker på at han vil elske.

Sådan får gode gaver til bibliotekarer. Hvis din kammerat er virkelig i bøger.
Sådan får gode gaver til bibliotekarer. Hvis din kammerat er virkelig i bøger.

  • For eksempel elsker de fleste bibliotekarer bøger - det er primært grunden til at de valgte at arbejde blandt tusindvis af bøger, tidsskrifter og aviser hver dag. Find en bog, du ved, at han vil sætte pris på, og en du er sikker på at han ikke har læst endnu. Få luskede og forsøge at presse nogle oplysninger ud af ham. Du kan bare lære, at han aldrig har læst den oprindelige Grimms eventyr. I så fald kan du finde mange samlinger af de historier trykte som de blev skrevet. Hvis din vens smag er lidt quirkier, gå gennem internettet og se efter mere skæve titler, såsom Stolthed og fordom og zombier. Det centrale er at finde noget, han er virkelig i, og derefter give ham en bog om det.
  • Hvis din kammerat er virkelig i bøger, så chancerne er han tilbøjelig til at læse natten. At være en bibliotekar er travle arbejde end du tror, ​​og mens de fleste af hans tid er brugt i biblioteket, er den eneste fritid læsetid han kunne have, er lige før han går i seng. I så fald ville han sætte pris på en lille bog lys. Du kan finde batteri-drevne dem klippet sig ind på bogen til praktisk natlig læsning.
  • Bibliotekarer tendens til at være folk af ord. Udnyt denne omstændighed, næste gang du ønsker at give dem en sjov gave. Spil som Scrabble og Literati er en blast at spille, og metoden til leg er noget nær en bibliotekar hjerte.
  • Hvis din ven er en bibliotekar og stolt af det, kan du overveje at give ham bibliotekar-tema gaver. Du kan finde en bibliotekar handling figur og bibliotekar-tema midlertidige tatoveringer på shakespearesden.com . Han er bundet til at få et kick ud af disse fjollede gaver. På deres allerværste, de er værd at et godt grin.
  • Måske bibliotekaren i dit liv vil gerne have nogle bibliotekar-tema knapper til pin på sin taske? Måske ville han lide at klæde sig i en bibliotekar-tema t-shirt eller trøje? Du kan finde disse og andre tilbehør og beklædningsgenstande i CafePress.com 's gaver i bibliotekarer kataloget .

Igen, det er bedst, hvis du virkelig ved, hvem du giver den nuværende til. Find en gave, der bedst passer til hans personlighed, og det vil være meget værdsat.