E2y

Sådan får lettere one-on-one samtaler med din teenager

Under en-til-en samtaler med alle kan være stressende, endsige have en med din teenager. Forhåbentlig kan min lille guide hjælpe dig ud i nogle vanskelige situationer.

Trin 1

Sørg for at du og din teenager er i en komfortabel plads. Mit råd ville være at ikke have en snak på et offentligt sted eller i din teenagers soveværelse. Offentlige steder kan undertiden føles klaustrofobisk, og mens en favorit rum i din teenagers (såsom hans soveværelse) er behageligt for ham, når han slapper af, kan det føles som en invasion, hvis du prøver og få en seriøs snak med ham der. Prøv at tale i stuen, hvor tingene er åbne, varm og rolig. Køkkener ville være lidt mindre foretrække, men hvis du er nødt til at flytte til der, det er okay. Køkkener, og samtidig være i hjertet af hjemmet, generere også en masse varme, som kan gøre for fyrig temperament.

Trin 2

Hvis du er en forælder par, prøv opsplitning. (Hvis du er en enkelt forælder, det er i orden at springe dette trin.) Når alt dette er en en-til-en, vi forsøger at have, ikke en to-til-en, men i nogle situationer, der er okay. Under begge forældre i rummet kan gøre din teenager føler sig dårligere, vred, eller ganged op på. Prøv og få hans eller hendes »favorit« forælder, den, han føles mest komfortabel med, at tale med ham i enrum.

Trin 3

Sådan får lettere one-on-one samtaler med din teenager. Sørg for at du og din teenager er i en komfortabel plads.
Sådan får lettere one-on-one samtaler med din teenager. Sørg for at du og din teenager er i en komfortabel plads.

Bo et par meter væk. Det er okay, for eksempel at sætte en beroligende hånd på hans skulder, men ikke komme op i hans ansigt, så at sige. Du ønsker at give ham den plads han har brug for at forblive rolig, afslappet, og endnu en gang, følelse, som om han ikke bliver invaderet. Sidder på modsatte ender af sofaen er perfekt. Kom en tomme væk fra hans ansigt vil tro mig, være bagslag og resultere i vrede og frustration. Denne mangel på intensitet vil holde begge parter rolig og besindig, som er, hvordan du vil opnå de resultater, du ønsker.

Trin 4

Hold din stemme rolig, men ikke nedladende. Intet gør en teenager mere vred og ked end at blive talt ned til, ligesom han er et barn. Jeg gætte, du kunne kalde det lidt af et omvendt psych træk. Ved at behandle ham som en voksen, er der en større chance for, at han vil opføre sig som en voksen. Være lig med eller jævnaldrende i denne samtale. Under en "Jeg er ældre end dig, og jeg er din forælder, så du er nødt til at gøre, hvad jeg siger 'holdning får jer begge ingen steder hurtigt.

Trin 5

Denne ene er en slags bonus skridt. Forhåbentlig hidtil alle tingene er gået godt og problemfrit, men her er et par ekstra små tips til at holde det på den måde i løbet af samtalen. Hvis din teenager begynder at sætte forsvar, holde sig væk fra ordet "men", selvom du siger, "Jeg forstår, men ... ' Gå efter 'Jeg forstår, hvor du kommer fra. Måske du kunne se på det på denne måde ... " Det tager mere åndedrag, men det er det værd. "Men" ligemænd "glemme, hvad jeg sagde dengang, dette er hvad jeg virkelig mener ', og jeg tror ikke, nogen ønsker at høre.

Hvis du er en forælder par, prøv opsplitning. Bo et par meter væk.
Hvis du er en forælder par, prøv opsplitning. Bo et par meter væk.

Når one-on-one er færdig, skal du sørge for fortsat venligt. Stand, siger noget som 'Jeg er virkelig glad for at vi kunne have denne chat. " Undgå ord som 'talk' eller 'samtale'. Det gør tingene lyder alvorligt, og det kan ødelægge den afslappede stemning, du har arbejdet hårdt på at skabe. Uanset hvad du gør, skal du ikke være sarkastisk! Det er ligesom et skridt frem, tre skridt tilbage. Prøv at slutte med et knus, kys på kinden, og / eller en "jeg elsker dig." Vær ikke bange for at vise din kærlighed som forælder.


Nå, jeg håber, der hjælper dig ud en lille smule. Der er en sidste ting jeg gerne vil efterlade dig med som en all-around reglen. Uanset hvad du gør, uanset hvad du taler om, please, lyt til din teenager, og virkelig mener det - lad være bare foregive at lytte, mens du tænker over, hvad du vil sige næste Det handler om din! teen, ikke dig. Tja, det kunne være i nogle situationer, men oftere end ikke, det handler om din teenager! Jeg tror, ​​at hvis du spørger de fleste teenagere, ville de sige, at de har lyst til deres forældre ikke lytter til dem. Virkelig lytte, når de taler og udtrykke deres følelser. Det vil sandsynligvis være den ene ting, der får point på tværs på kort sigt, og får et stærkere forhold i det lange løb.