E2y

Sådan får samkvemsret med en mindreårig

Hvis du er midt i en skilsmisse eller bliver adskilt

Hvis du er midt i en skilsmisse eller bliver adskilt, husk det er mest hårdt på de børn, der er involveret. Dette er tilfældet, hvorvidt det mindreårige barn er 2 eller 15. Uanset alder den involverede person, vil det være en stressende tid på alle. Processen vil være lettere, hvis du give dine børn til at føle sig som om de ikke behøver at vælge mellem forældrene.

Trin 1:

For at gøre processen lettere på hver involveret en, forsøge at nå en fornuftig aftale mellem de personer, der afsked måder. Prøv at gøre denne proces hurtig og nem ved at angive hvad du ønsker at se komme ud af aftalen. Hvis du ønsker at have ferie, så prøv at huske, at det er børnene, der vil lide, hvis de ikke er i stand til at besøge begge parter til ferien. Prøv at gøre det så, at hver enkelt har et sæt ferie. Hvis man betyder mere for dig end en anden, end sige det.

Sådan får samkvemsret med en mindreårig. Trin 1.
Sådan får samkvemsret med en mindreårig. Trin 1.

Trin 2:

Hvis du føler, at du ikke får overalt og kampene fortsætter, så er der mulighed for at anmode om en forældremyndighed mægler. Denne mægler vil sætte sig ned og lytte til begge parter og vil gøre en beslutning om, hvad han eller hun hører, at der ikke delvis til nogen af ​​de involverede parter. Når de gør afgørelsen, hvis du er uenig med det, vil du så gå videre til en domstol, hvor en dommer vil gøre en visitation orden.

Trin 3:

Besøg din lokale familie dommerkontor og bede dem om en begæring om visitation. Dette andragende skal udfyldes helt med den tidligere ægtefælles oplysninger, herunder adresse og undertiden arbejdsgiverens. Dette andragende skal derefter være notarized og i nogle tilfælde, vil være nødvendigt at blive serveret til den person, der bliver taget i retten. I nogle tilfælde vil familien domstol gøre dette og i andre, vil de have dig tjene person.

Trin 4:

Hvis du er midt i en skilsmisse eller bliver adskilt. Trin 2.
Hvis du er midt i en skilsmisse eller bliver adskilt. Trin 2.

Spørg, at du har et hjem gjort undersøgelse. En sagsbehandler vil komme ind i hjemmet og inspicere det, så vil du ønsker at sikre, at det er ren og sikker for et barn at bo i. sagsbehandler vil komme med et forslag til dommeren om, hvorvidt din husstand er sikkert for pågældende barn.

Trin 5:

Vil du ønsker at følge alle anbefalinger, som retten har fastsat. I nogle tilfælde vil dommeren bede om, at du gør nogle ting, før han vil give visitation til dig. Du er nødt til at bevise, at du har fulgt hans eller hendes anvisninger før en visitation aftale, er angivet. Når du har gjort alt, hvad der er blevet spurgt, at visitation af barnet vil blive ydet.