E2y

Sådan finder dating tips til teenagere

Vi ved alle, dating er hårdt arbejde, men når du først er startet ud, kan tingene blive endnu mere forvirrende. De fleste mennesker kan gå ud tidligere erfaringer og tale med andre om deres, men når du er en teenager, tingene er bare en smule hårdere.

Internettet er formentlig en af ​​de bedste steder at gå

Sådan finder dating tips til teenagere. Kig efter søgeresultater med store domænenavne.
Sådan finder dating tips til teenagere. Kig efter søgeresultater med store domænenavne.

Internettet er formentlig en af ​​de bedste steder at gå, fordi det giver en bred vifte af websteder, meninger og emner. Du skal bare nødt til at være sikker på du får god information og gode råd fra en velrenommeret site. For at finde en god hjemmeside, er du nødt til at følge et par skridt.

 1. Vær specifik. Du er nødt til at beslutte, hvad du har brug for hjælp til. I stedet for at skrive i "teen dating tips," find ud af, hvad du har brug for hjælp med specifikt. Måske du ønsker at spørge nogen ud til en dans. Du kan derefter skrive i "teen rådgivning, spørg out dans." Ord som ligesom "a", "den" og "og" er som regel filtreret ud og vil ikke hjælpe dig på alle. Husk at bruge citater og kommaer til at hjælpe med at få en bedre søgeresultater.
 2. Brug en af ​​de store søgemaskiner til at hjælpe dig i din søgning. Jeg foreslår at bruge enten Google eller Yahoo! , fordi de indeks flere steder end de fleste andre.
 3. Kig efter søgeresultater med store domænenavne. Det betyder ikke bruge bare ethvert websted på en gratis server. Der er mange websteder dedikeret til JUST teen rådgivning. Kig i adressen, og du bør være i stand til at fortælle. For eksempel, hvis adressen er teenadviceonline.org det er et godt tegn.
 4. Husk at se nogle kilder, før du beslutter, hvad fremgangsmåde til at tage. Et websted kan fortælle dig noget helt andet end en anden. Jeg foreslår at læse op på 3 eller 4 hjemmesider om dit emne, og vælg den fremgangsmåde, der bedst passer dig.
 5. Kan ikke finde noget specifikt nok for dig? Teen fora er et godt sted at skrive detaljerne i din situation uden at give væk for mange personlige oplysninger Care skal bruges ved tilmelding og udstationering i disse fora selv,. Sørg for at holde dig forholdsvis anonym.

  Store sites: Teentwist , Teenforums og Stupid-boy - Love, begær og den tabte kunst tænkning.

  Internettet er formentlig en af ​​de bedste steder at gå. Husk at se nogle kilder, før du beslutter, hvad fremgangsmåde til at tage.
  Internettet er formentlig en af ​​de bedste steder at gå. Husk at se nogle kilder, før du beslutter, hvad fremgangsmåde til at tage.

 6. Må ikke læse det hele, som om det var evangeliet. Nogle steder bare ikke give gode råd, som er en anden god grund til at se på et par steder. Nogle ting, der arbejder for andre kan ikke arbejde for dig, og vice versa. Husk, at rådgivning er der, og du kan tage det, eller du kan lade være. Kun du kan træffe den endelige beslutning.
 7. Bogmærke de steder, du finde de mest nyttige! Så de vil være der i din næste tid af behovet.

Husk at være vedholdende og specifik, og du bør ikke have en hård tid.