E2y

Sådan finder du den bedste GPS hund sporing krave

Du altid ønsker det bedste for din elskede kæledyr hund

Du altid ønsker det bedste for din elskede kæledyr hund. Bliver dennes ansvarlige ejer, belønne dig ham en masse. Uanset om det er mad, grooming eller rekreation, du foretrækker den bedste kvalitet varer til dit kæledyr. Nu hvad mere kan du give din hund? Hvad med at sætte en præmie på at holde ham i god behold?

Sporingsanordninger har lagt mange af deres funktioner til god brug. En genial måde at bruge en tracking-enhed er at have det placeret på din hund i en form for halsbånd. Disse GPS-tracking kraver giver generelt placeringen af ​​din hund hver gang, uanset hvor.

Sådan finder du den bedste GPS hund sporing krave. Batterilevetid-denne funktion absolut brug for en grundig look.
Sådan finder du den bedste GPS hund sporing krave. Batterilevetid-denne funktion absolut brug for en grundig look.

At finde det perfekte halsbånd til din hund her er nogle retningslinjer:

 • The Size - Selv om det generelt er designet til at være let nok til at kunne bæres for hunde at bære, skal du vælge en størrelse, der er mest behagelig for din hund.
 • The Fit - Overvej montering af kraven til din hund. De skal monteres på en måde, der ikke er for løs (ellers kan falde fra) eller for stram (som det kan forårsage skader).
 • Holdbarhed - Hunde kan lide det rå og hård i løbet af skuespil og kører, så det bør være i stand til at modstå den slags slid.
 • Batterilevetid-Denne funktion absolut brug for en grundig look. Jo længere batterilevetid, jo bedre. Overvågning af din hund kører på døde batterier er det samme som at have noget på dem, men dødvægt.
 • Nem at forstå Manualer - Det er ikke de hunde, der betjene GPS-indstillinger. Du skal være mindst vidende om, hvordan det fungerer, og have det overordnede idé om din hunds placering (ikke den anden vej rundt)
 • Dækning - Vær opmærksom på hvor bred dækning af systemet kunne få. Jo større areal, jo bedre.
 • Safe Zones - Safe zoner omfatter områder, hvor din hund kan frit vandre rundt. Også tage til efterretning, at denne tjeneste kan variere per udbyder.
 • Prisen på service - Det afhænger af mærke per brand. Nogle har funktioner i engangs betaling som kontrast til en månedlig regning. I betragtning af at du ville have det i lang tid, beregning for hvad der er muligt i det lange løb er din bedste mulighed.
 • Garanti - Dette kommer som en standard på enhver købte. Bare tjek deres servicecentre hvis der er nogen og tilgængelighed på markedet
 • Anmeldelser - Hit internettet for op til dato anmeldelser samt anbefalinger til GPS tracking-enhed. Det gør ikke ondt at spørge peer-relaterede anmeldelser mærke per brand. Du kan udvide din søgning først og indsnævre den ned til dine imødekomme specifikke behov.
 • Omkostninger - Afhængig med hvert mærke og service, kan du nødt til at strække din tegnebog til at tage hensyn til alle dine nye funktioner til produktet.

Borte er de dage for at vente i smerte, da du lå hjælpeløs på opholdssted for din dyrebare hund. Det sparer dig fra søvnløse nætter om vinteren eller endeløs vandring på gaden venter på et hit eller miss chance for at finde ham. Du kan være tryg ved at vide, at din hund er beskyttet, og er sikkert fra uønskede omstændigheder