E2y

Sådan finder forældre klasser og programmer

Forældre er et fuldtidsjob

Forældre er et fuldtidsjob, og med de fleste fuldtidsjob, får du en slags træning. Men der er ikke behov for uddannelse klasser for at være en forælder. Fra tid til anden kan forældrene vælge at deltage i undervisningen eller programmer, der hjælper dem med at lære forældrekompetencer. Der er mange steder, der tilbyder klasser, der bistår forældre, nogle af dem ofte for lidt eller ingen omkostninger.

Hvis du er interesseret i at tage en forældre klasse

Sådan finder forældre klasser og programmer. Voksen fællesskabets uddannelsesprogrammer.
Sådan finder forældre klasser og programmer. Voksen fællesskabets uddannelsesprogrammer.

Hvis du er interesseret i at tage en forældre klasse, her er nogle mennesker eller steder at se til for information om, hvad der kan være til rådighed.

  1. Din OB / GYN. Hvis du er gravid med dit første barn, kan du være bekymret om dine forældrekompetencer. Dit Ob / Gyn vil være i stand til at anbefale forældre klasser for nye forældre. Disse klasser kan lære alt fra diapering færdigheder til metoder til afslapning for dig selv, når barnet vil ikke stoppe med at græde.

Din børnelæge. Når dit barn er lidt ældre

  • Din børnelæge. Når dit barn er lidt ældre, kan du bruge en klasse på positive disciplin metoder eller ordentlig toddler ernæring. En børnelæge bør være i stand til at pege dig i retning af disse typer af programmer.
  • Voksen Fællesskabets uddannelsesprogrammer. Mange lokalsamfund tilbyder voksenuddannelse kurser i aftentimerne, ofte afholdt på lokale gymnasier. Ud over klasser på kunst og computerfærdigheder, de undertiden tilbyde forældre klasser. De har også normalt tilbyder førstehjælp og CPR klasser, som alle forældre bør overveje at tage.
  • EF sundhedscentre. Disse centre er normalt meget familie-fokuserede og tilbyde seminarer, klasser og programmer for forældre. Klasserne spænder fra nye forældrekompetencer til at forstå teenagere.
  • Wellness centre. Wellness-centre fokuserer på forebyggende sundhedsarbejde og holde hele sind og krop godt. Disse centre ofte tilbyde undervisning til forældre om børns ernæring og motion.
  • Forældre støttegrupper. Forældre støtte grupper er et godt sted at lære alle typer af ting om at være en forælder. De har ofte også have oplysninger om klasser og programmer, der bliver afholdt et andet sted. En landsdækkende support gruppe for unge mødre er MOPS (Mothers of børn i førskolealderen). Koncernen tilbyder regelmæssige møder, hvor mødre kan mødes og lære af hinanden og fra særlige talere, der taler på forældrerollen emner.
  • Bedesteder. Kirker, synagoger, og andre kultsteder ofte tilbyde klasser og programmer for forældre til børn i alle aldre.
  • Online. Der er mange, mange klasser og programmer, du kan tage online, der hjælper dig med at lære forældrekompetencer. Fordelen ved disse klasser er, at de kan gøres, når det er bekvemt for dig. Der er ikke behov for at finde en babysitter eller sørg middag sker ved en bestemt tid, så du kan komme til klassen.

    Nogle online sites at tjekke ud, er Life spørgsmål , Positiv forældre og Putting børn 1:e .