E2y

Sådan finder forsvundne personer

Når man ser for forsvundne personer

Når man ser for forsvundne personer, den første ting, du bør overveje, er den omstændighed, om deres fravær. Har de forlader på deres egen fri vilje? Kender du nogen grund til deres sted? Er der risiko eller trussel på deres liv, der er tilsluttet deres forsvinden?

Efter at have afvejet disse overvejelser

Efter at have afvejet disse overvejelser, så prøv at finde dem med det samme. Kalde deres familier, pårørende, nære venner og alle, som du kender har en vis forbindelse med dem en eller anden måde. Også forsøge at få adgang til steder, du ved, at de normalt besøger såsom saloner, barbershops, tandklinikker, auto butikker eller ethvert sted, hvor de har deres sædvanlige hænge ud.

Hvis der ikke er nogen anelse om, hvor de kunne findes

Sådan finder forsvundne personer. Når man ser for forsvundne personer.
Sådan finder forsvundne personer. Når man ser for forsvundne personer.

Hvis der ikke er nogen anelse om, hvor de kunne findes, og du mener, der er risiko eller trussel på livet af den forsvundne person, er det tid til at informere politiet. Rapportere hændelsen til politiet station tættest på dig. Gør det til et punkt at give alle detaljer mulige såsom: det sted og tidspunkt, de blev sidst set, det tøj de var iført, de mennesker, de var med og andre relaterede oplysninger. Politiet vil derefter tage de næste skridt til at opspore den forsvundne person.

Hvis den forsvundne person stadig ikke fundet trods politiets assistance, er det tid du ty til andre midler. Kør en publikation i aviser i Forsvundne Personer sektionen. Udstedelse radio-og tv udslip i dit område, eller det sted, hvor personen sidst blev set. Du kan anvende bistand fra regeringskontorer. Spørg din lokale postkontor, hvis der er nogen mail, der er sendt til den pågældende person, der er blevet videresendt til en anden postadresse. Eller endnu bedre, sende et brev til den sidst kendte adresse forsvundne person. Hvis mailen er returneret til dig, er der store chancer, postmesteren generelt har skrevet en meddelelse på kuverten, der kan give dig en betydelig fingerpeg.

Skriv Ekspedient Court på området sidste bopæl forsvundne person og spørge, om der er nogen sager, der behandles af den domstol, der kunne have inddraget dem. Du kan også tjekke med de lokale agenturer såsom byen records kontor, city vurderingsmand kontor, erhvervslicens kontor, vælgernes registrator kontor og afdelingen for motorkøretøjer. Disse organer kan give dig vigtige oplysninger om de sandsynlige virksomhed udøvet af den forsvundne person og dermed give dig et vink om, hvor de kan være placeret.

For at gøre din søgning virkelig udtømmende

Efter at have afvejet disse overvejelser. Hvis der ikke er nogen anelse om, hvor de kunne findes.
Efter at have afvejet disse overvejelser. Hvis der ikke er nogen anelse om, hvor de kunne findes.

For at gøre din søgning virkelig udtømmende, sørg for ikke at efterlade nogen uforsøgt. En meget effektiv måde at spore mennesker i dag er via internettet. Selv om forsvundne folk ikke Internetbrugere (især ældre personer) kan du aldrig vide muligheden.

Der er nogle internetsider, der tilbyder hjælp til at finde folk. Besøg disse sites, tilmelde dig og se, hvilke oplysninger du kan få. Du kan også prøve at kigge i blogs og sociale netværk for uanset spor, der kan vejlede dig.

Side note: Finde forsvundne personer kan medføre nogle udgifter fra din side, såsom rejser og kommunikation omkostninger og visse gebyrer, der kræves af offentlige myndigheder for at give dig hjælp til at finde journaler relevante for din søgning.