E2y

Sådan finder pensionering samfund

Du har arbejdet, da du ikke var meget mere end et barn, og nu er du endelig nærmer den dag, du har ventet på, siden du indkasserede det første lønseddel. Du er ved at gå på pension. Ikke flere vækkeure, ikke mere arbejde - tillykke! Nogle pensionister vælger at blive sat, mens andre hellere vil flytte ind pensionering samfund. Hvis du overvejer det sidste, her er et par tips til at finde en pensionering samfund:

 1. Definer dine behov. Udtrykket "pensionering samfund" kan betyde forskellige ting for forskellige mennesker. Nogle forestiller en levende, aktiv kvarter med masser af aktiviteter, mens andre foretrækker en rolig, laid-back, stress-fri zone, hvor de kan slappe af og slappe af. For at finde det rigtige sted for dig, vil du nødt til at beslutte, hvordan du forestiller din hverdag. Hvordan ville du bruge en ideel dag? Hvad kan du lide at gøre for sjov? Ved at lave en liste over dine behov og ønsker, vil du være i stand til at vælge et ideelt miljø for din pensionisttilværelse.
 2. Sådan finder pensionering samfund. Definer dine behov.
  Sådan finder pensionering samfund. Definer dine behov.

 3. Tal med dine venner. Hvis du har venner eller slægtninge, der lever i pensionering samfund, bede om henvisninger. Vær sikker på at spørge om, hvad de elsker ved deres lokalsamfund samt hvilke forbedringer, de gerne vil se gennemført.
 4. Være en snedker Tilmeld dig senior aktivitet og sociale grupper i din nuværende nabolag -. Nogle organisationer giver mulighed for løbende socialisering samt have "søster" organisationer i andre områder. Hvis du beslutter dig for at lave et træk, kan du bruge klubbens ressourcer til at hjælpe med at finde bolig og underholdning muligheder andre steder.
 5. Gå online. Når du har et par ideer om, hvor du gerne vil bo, og hvilke ting du gerne vil gøre, kan du gøre en online-søgning for at hjælpe med at finde fællesskaber, der opfylder dine kriterier. Du skal blot gå til din foretrukne søgemaskine og skriv "pensionering samfund" sammen med den geografiske placering, foretrukne faciliteter, eller begge dele. Du kan derefter gennemse websites på din fritid til at afgøre, hvilke fællesskaber bedst passer til dine behov.
 6. Deltag messer og seminarer. Mange storbyområder (og endda nogle små byer) vært ledende messer og seminarer. Planlægger at deltage så mange af disse som er tilgængelige i dit område, da de ofte giver et væld af oplysninger om emner af betydning for pensionister. Typisk vil repræsentanter fra flere pensionering samfund være til stede og klar til at besvare dine spørgsmål. Spørg at turnere de faciliteter, der interesserer dig.
 7. Tal med dine venner. Være en snedker.
  Tal med dine venner. Være en snedker.

 8. Tag en tur. Hvis du ønsker at flytte ud af din nuværende område, er det klogt at planlægge en kort tur til at besøge et par af dine top valg. Mens du kan få en generel fornemmelse for et område ved browsing brochurer og hjemmesider, er det bedre at se for dig selv, hvis en ukendt pensionering samfund vil føles som hjem til dig.
 9. Plan for fremtiden. Nogle pensionering samfund er kun designet til sunde, fuldt uafhængige mennesker, mens andre er i stand til at imødekomme behovene hos skrantende beboere. Prøv at forudse dine behov, både på kort og lang sigt, og vælg en placering, der vil arbejde for dig for en årrække.