E2y

Sådan fjerner oxidation fra akvarium glas

At eje et akvarium er en fornøjelig oplevelse for nogle mennesker

At eje et akvarium er en fornøjelig oplevelse for nogle mennesker. Som med ethvert miljø bruges til hus kæledyr, skal det holdes for dyrenes velfærd. Oxidation for folk, der egne akvarier ses som blege aflejringer langs glasset af tanken. Det er en kemisk reaktion mellem vandet og metallet, som er en del af rammerne af akvariet. Hvis du ejer et akvarium, og du har oplevet dette problem, er der flere ting, du kan gøre for at rydde op på problemet. Hold læse denne artikel for at finde ud af, hvordan man kan lindre dig af dette problem.

Sådan fjerner oxidation fra akvarium glas. Da vand er i sig selv en del af problemet.
Sådan fjerner oxidation fra akvarium glas. Da vand er i sig selv en del af problemet.

  • Da vand er i sig selv en del af problemet, skal du først starte med at fjerne alt vandet ud af akvariet for tiden. Bruge en midlertidig beholder. Sørg for at overføre hele indholdet ud så godt, dette omfatter fisk og noget bruges til at bygge inde i akvariet. Tag dig tid til at se nøje gennem tanken nu, at det er tom, og identificere alle de problemområder før der rent faktisk går videre til næste trin.
  • Nu hvor du kender omfanget af problemet, kan du begynde at anvende en vand pletfjerner. Du kan købe dette fra specialbutikker eller online. Du faktisk skal anvende vandet pletfjerner først en klud og derefter bruge klud på de berørte områder. Gør cirkulære bevægelser med klud ved rengøring.
  • Bare holde gnide glasset over med den behandlede rag, vil disse irriterende mærker snart være væk. Hold gnide vandet pletfjerner, indtil det er forsvundet helt. Hvis oxidering pletter tilbage, kan du nødt til at afstive dig selv for et par flere anvendelser af vand pletfjerner.
  • Når du har endelig ryddet op alle de pletter lader det lufttørre for en stund. Giv det omkring en time og derefter kan du begynde at skylle tanken. Den pletfjerner kan være til skade for enhver dyrelivet huse i tanken, så du skal vaske tanken flere gange for at sikre, at det er helt ren. Brug en slange eller noget, der kan regulere vandgennemstrømningen, har du at bruge høj powered vand, som det virkelig vil hjælpe rense din tank op! Brug langsomt kørende vand kan ikke fjerne det overskydende vand pletfjerner.
  • Du har nu en pæn og ren akvarium så begynde at flytte indholdet fra den midlertidige tank og tilbage til den vigtigste. Prøv at bruge en vand balsam for at hjælpe dine fisk vænne sig til vandet og for at sikre, at vandet er egnet til at optage dine fisk igen. Sundheden for din fisk er din primære bekymring, aldrig nogensinde glemme det!


Du har fjernet oxidation pletter fra dit akvarium og skabt et trygt hjem for dine fisk! Det er vigtigt løbende at rense din tank og det sker som regel omkring to gange om året. Det kan have føltes som en vanskelig opgave, men det er det hele værd i det store arrangement med ting.