E2y

Sådan fodre havet aber

Havet aber er faktisk temmelig kølige små skabninger

Havet aber er faktisk temmelig kølige små skabninger, på grund af deres unikke fødselsprocessen. Denne art af artemia blev skabt i et laboratorium og kan faktisk komme i en tilstand af suspenderet animation, noget, der hedder cryptobiosis, hvor de vil forblive inde i deres "æg", som er faktisk cyster, indtil de befinder sig i saltvand, hvor de vil derefter "luge". Dette gør dem ideelle til emballering og distribution, da de ikke vil være teknisk "levende" før de udsættes for vand. De er virkelig lav vedligeholdelse livsformer da også efter de udklækkes de har brug for minimal pleje og opmærksomhed. Men du stadig nødt til at vide, hvordan man korrekt at tage sig af dem. Et aspekt af det er selvfølgelig fodre havet aber. Her er hvordan man fodre havet aber.

Sådan fodre havet aber. Korrekt pleje af havet aber.
Sådan fodre havet aber. Korrekt pleje af havet aber.

  • Den kost. Når du køber din havet aber, de kommer med deres egen mad. Dette specielt fremstillet vækst fødevarer er det eneste, du skal fodre din havet aber. Tilføjelse Alt andet vil ikke være godt for dem, og faktisk kunne dræbe dem. Hvis du løber tør for mad, du har brug kan erhverve nogle flere fra hvor du har købt dem fra. Hvis du finder grønne alger vokser i din tank, det er okay, hav aber kan spise det.
  • Feeding havet aber. Brug den særlige ske, når du tilføjer den vækst mad på havet aber 'levested. Du er nødt til at sætte kun en bestemt, afmålt mængde. Hvis du tilføjer for meget, vil vandet blive skumle, signalerer du, at du skal skære ned på fodring af dyrene. Sea aber behøver kun at spise en gang om ugen, nogle gange endda en gang hver ti dage. Vær opmærksom på, når du fodres dem sidst, så du ikke overfeed dem. Hvis man ser på dem nøje, vil en sund voksen havet abe har en mørk stribe løber langs sin krop. Dette fortæller dig, at de er sunde og spiser godt.
  • Korrekt pleje af havet aber. Da de har brug for vand for at overleve, hvad du putter i deres tank er faktisk meget vigtigt. Du er nødt til at tilføje Water Purifier til din tank, så havet aber kan trives under optimale vilkår. Brug altid destilleret eller renset vand. Du behøver ikke at skifte vand overhovedet. Sørg for at du holder dem væk fra direkte sollys, ellers kan vandet bliver for varmt for havet aber til at overleve i. Efter et stykke tid, skal din havet aber begynde avl og parring.
  • Hvorfor havet aber gøre gode kæledyr. Som du kan se, kan vand aber være alene i dagevis, og de ​​vil stadig overleve. Det er meget let at tage sig af dem. De gør store kæledyr for små børn og folk, der er altid for travlt til regulære kæledyr som hunde og katte. Der er ingen grund til at gå dem, rense dem eller tage dem til dyrlægen. Deres fødevareforsyning er endda godt for et år, hvis du fodrer dem ordentligt.


Fodring havet aber er temmelig meget meget let

Fodring havet aber er temmelig meget meget let. Det er virkelig tager lidt at ingen indsats. Alligevel behandler din havet aber med kærlighed og hengivenhed, og de vil gøre dejlige kæledyr.