E2y

Sådan fodre majs slanger

En masse mennesker kan lide at få slanger som kæledyr i dag

En masse mennesker kan lide at få slanger som kæledyr i dag. De er ikke støjende, og de behøver ikke at have konstante eftersyn eller grooming. De er bare placeret i en terrarium, hvor kæledyr ejer kan se dem. Nogle ejere også obligation med deres kæledyr slanger røre dem eller lade deres kæledyr slanger kravler på deres krop.

Corn slanger (videnskabeligt navn: Elaphe guttata guttata) er en af ​​de mest tilgængelige og populære slanger i dyrehandler. De er selv opdrættet i fangenskab på grund af deres popularitet til hobbyfolk og animalske entusiaster. De er relativt små i størrelse gør dem bedre alternativer til boaer og python, der kunne vokse ind i enorme størrelser. De behøver ikke normal vokse mere end fem meter lang. De kan også tilpasse sig til forskellige miljøbetingelser. Corn slanger er ikke kræsne, især hvis de er ordentligt opvarmet og vedlagt.

Så hvordan kan du fodre Corn slanger? Her er nogle skridt:

Indstil fodring vaner

Sådan fodre majs slanger. En masse mennesker kan lide at få slanger som kæledyr i dag.
Sådan fodre majs slanger. En masse mennesker kan lide at få slanger som kæledyr i dag.

Indstil fodring vaner. Dette er meget vigtigt, især hvis du har købt din majs slanger, når de er stadig ung. Unge majs slanger spiser "pinky" mus. Det er mus, der er nyetablerede. Du kan søge efter disse i jeres hjem eller bare købe fra din lokale dyrehandlere. Du kan vælge at indstille din agn levende eller pre-dræbt frosset. Vælge, om at give dem levende eller frosne agn vil ikke være et problem, da majs slanger er naturlige rovdyr i deres naturlige miljø. Men hvis det bekymrer dig at give dem levende agn eller blot ikke ønsker at se agn spist levende, bør du vælge at give dem de frosne dem. Vær sikker på, selv om, at varme din agn op lidt før de giver disse til dine majs slanger. Du kan punktere hovedet af dig agn, hvis din slange har svært ved at spise på forhånd dræbt agn. Dette vil sprede duften af ​​blod i hele buret.

Fødevarer må ikke være større end slangens diameter

Fødevarer må ikke være større end slangens diameter. Det er en standard, som du bør fodre slangen fødevarer, der er den samme eller nærmest slangens diameter. Fodre dem elementer, der er for stor, vil få dem til at gylpe mad. Må ikke også håndtere dine majs slanger lige efter de er færdig med at spise. Dette vil også gøre dem gylpe den mad, de har lige spist.

Feed en gang eller to gange om ugen

Feed en gang eller to gange om ugen. Som enhver anden slange, behøver majs slanger ikke spiser op hver dag, da de ikke har meget bevægelse. Fodre dem en gang eller to gange om ugen er som regel nok. Det er perfekt for ejerne, der ikke har meget tid at bruge på at fodre deres kæledyr.

Vand er en nødvendighed

Indstil fodring vaner. Fødevarer må ikke være større end slangens diameter.
Indstil fodring vaner. Fødevarer må ikke være større end slangens diameter.

Vand er en nødvendighed. Som enhver anden dyr, skal majs slanger vand for at overleve. En konstant forsyning af vand sikrer overlevelsen af ​​din majs slanger, da de kan lide at drikke vand. Dette vil også hjælpe dem med at fordøje den mad, de spiser, og udrensning deres krop.

Kendskab til behovene i dit kæledyr vil gøre dit liv med dit kæledyr lettere. Med det drejer sig om din majs slanger, kan de også leve til deres fulde potentiale og være noget opfyldt, selv om de ikke er i deres naturlige miljø.