E2y

Sådan fodrer dit barn på en road trip

Tage et barn på en road trip kunne være en meget sjov oplevelse for dem

Tage et barn på en road trip kunne være en meget sjov oplevelse for dem. Børn kan lære meget af de steder, de får at se og besøge mens du er på farten. Dette kan udgøre en udfordring for forældrene selv. Fodring børn på vejen kunne være frustrerende til tider, men det behøver ikke at afskrække dig som forælder fra touring landskabet.

Pack snacks og måltider, som er relativt let at rydde op efter

Pack snacks og måltider, som er relativt let at rydde op efter. Børn har tendens til at gøre noget rod, når de spiser, breder sauce og krummer overalt. Af denne grund ville det gøre det lettere for forældre til at medbringe mad, der ville minimere rod på bilindtrækket efter turen.

Hårde slik er den nemmeste post at bringe så børnene ville bare sutter på dem i munden. Et sundere alternativ til slik ville være nødder. Disse er rige på protein og kalorier, og er relativt billigere end slik.

Tørrede frugter er praktisk at medbringe, da de kræver ingen forberedelse. Disse er meget nærende og ikke vil efterlade nogen pletter på bilen.

Saltet kød er en anden fødevare, der ville være let at bringe

Saltet kød er en anden fødevare, der ville være let at bringe. Beef jerky og andre deli produkter holder godt og kan bruges i sandwiches eller spises på egen hånd. Disse er gode kilder til protein for børn, der allerede kan tygge fast føde.

Sådan fodrer dit barn på en road trip. Tage et barn på en road trip kunne være en meget sjov oplevelse for dem.
Sådan fodrer dit barn på en road trip. Tage et barn på en road trip kunne være en meget sjov oplevelse for dem.

Frugt og gelatine kopper kræver ingen forberedelse og kunne indgå i listen over fødevarer til at bringe. Frugterne i denne snack gør det nærende for børnene, og ville holde godt selv inde i bilen. Bare husk at medbringe ekstra plastikposer eller en container til at holde skrald i.

Det ville være en god ide at forberede sandwich før turen, da disse gør gode måltider for de rejsende. Sandwich bør være let på fyld, så de ikke løber ud, når at blive spist inde i en kørende bil.

Måltider og snacks til vejen bør pakkes godt og holdes inde genlukkelige poser eller plastik baljer. Disse er fortrinsvis lufttæt for at holde maden frisk længere, og bør placeres væk fra direkte sollys for at forhindre fordærv.

Vær sikker på at bruge autostole, hvis du har børn. På denne måde barnet er mere trygge, når fodres inde i kørende bil. Dette hjælper også den forælder ved at sikre barnet er sikker og vil ikke bevæge sig rundt under fodring tid.

Der er en masse steder, der tilbyder gratis måltider til børn. Det ville gøre en masse mening at planlægge mellemlandinger, hvor børnene kan spise gratis på den måde den forælder ikke ville have til at pakke så meget mad af frygt for sultende børn.

Sørg for at bringe en masse af drikkevand og juice

Sørg for at bringe en masse af drikkevand og juice. Vand holder børnene hydreret hele turen. Har vandkander og små drikkedunke ved hånden for at gøre det nemmere for børnene at drikke, mens bilen er i bevægelse.

Uanset fødevarer, du sætter for dit barn på en road trip

Pack snacks og måltider, som er relativt let at rydde op efter. Saltet kød er en anden fødevare, der ville være let at bringe.
Pack snacks og måltider, som er relativt let at rydde op efter. Saltet kød er en anden fødevare, der ville være let at bringe.

Uanset fødevarer, du sætter for dit barn på en road trip, er det bedst at sætte nogle tanker i det før pakning. Sørg for, at den mad, du sætter for dit barn på vejen er praktisk og bekvem. Dette betyder at gå for fødevarer, der forbliver godt uden køling, bør ikke kræve en masse forberedelse, og selvfølgelig bør være noget, som dit barn virkelig vil spise.