E2y

Sådan fodrer en ilder en sund kost

Mange mennesker kan lide at eje kæledyr

Mange mennesker kan lide at egne kæledyr. Kæledyr kan være fisk, hunde, katte eller hamstere, afhængigt af, hvad kæledyr ejer kan lide. Mange mennesker, især dyr entusiaster, gerne egne fritter. Disse er søde og kan også trænes. Men i modsætning til alle andre kæledyr, har fritter lidt et kompliceret fordøjelsessystem. Deres stofskifte er meget hurtigt, og de kan ikke fordøje noget, der kommer fra planter. Så er du nødt til omhyggeligt at overvåge, hvad de spiser.

Sådan fodrer en ilder en sund kost. Vide, hvad ildere har brug for.
Sådan fodrer en ilder en sund kost. Vide, hvad ildere har brug for.

Så hvordan kan PET-ejere sikre, at de brødføde deres fritter den rigtige mad? Her er nogle skridt.

Vide, hvad ildere har brug for. Vide, hvad dit kæledyr ildere har brug for i deres kost er et stort skridt i at sikre, at han får den rigtige ernæring. Først, de har brug for mad, der er højt proteinindhold (se efter protein, der er 30-40 procent på etiketten). Vær sikker på, at dette protein kilde er høj kvalitet, kom fra dyr (ikke anlæg) og er letfordøjelige. For det andet bør fødevarer være højt fedtindhold (se for fedt, der er 20-30 procent på etiketten). Kig efter fedtkilder, der er høj kvalitet og med en balance på Omega 3 eller 6, da det er godt for hjertet. For det tredje, bør du give dit kæledyr fritter mad, der er lav i kulhydrater og fibre (bør kun være 3 procent eller mindre), da deres stofskifte er meget hurtigt. Fodre dem med mad høj i kulhydrater, kan fremskynde deres stofskifte unødvendigt og kan forårsage diarré.

Altid lave mad til rådighed. Ildere skal spise normalt hver 3-4 time, da de har hurtigt stofskifte. Så du er nødt til at sørge for, at der er mad i dit kæledyrs mad fad altid. Du behøver ikke at bekymre dig, hvis dette vil gøre din ilder overvægtige, fordi de kun vil spise op, hvad de har brug for. Det er også en standard for at give dit kæledyr ren og frisk vand. Fritter også en tendens til at smitte af vandet, så du er nødt til konstant at ændre og genopfylde deres vandbeholdere. For at spare dig selv fra konstant at kontrollere, hvis der stadig er mad til rådighed for dit kæledyr, give dem tørre fødevarer. Du kan give dem en stor mængde og ikke bekymre dig, hvis disse vil forkæle efter et par timer.

Sammenlign etiketter. Da der er en stigende efterspørgsel for at give god ernæring til fritter, der er nu flere ilder kost til rådighed på markedet. Så er du nødt til at sammenligne etiketterne. Høj kvalitet kost kan være dyrt, men er det bedste for dit kæledyr. Der er ingen perfekt mad til rådighed på markedet. Det er et spørgsmål om at vælge, hvad kan næsten være den ideelle proportioner og kvalitet til dit kæledyr. Vær opmærksom på altid at tjekke, om der er ingredienser, der omfatter plantematerialer, da dette ikke er godt for dit kæledyr.

Forkæl men ikke ødelægge. Du kan give hårbold retsmidler

Mange mennesker kan lide at eje kæledyr. Altid lave mad til rådighed.
Mange mennesker kan lide at eje kæledyr. Altid lave mad til rådighed.

Forkæl men ikke ødelægge. Du kan give hårbold retsmidler. Fritter elsker dette, og kan være gode uddannelse hjælpemidler så godt. Men gør det en gang imellem. Du kan også give dem kogte æg eller nogle kogte kød. Men aldrig forkæle dem ved at give dem slik. Dette kan være skadeligt for dem. For at sikre en bedre ernæring, kan du også give dem kosttilskud, men igen, i moderate mængder.

Vide, hvad der er bedst for dine fritter, eller enhver anden kæledyr er en ansvarlig handling, som et kæledyr ejer, og som en skabelse af Gud. Det er en måde at vise, at vi omsorg og respekt andre dyr end os selv.