E2y

Sådan fodrer en tønde racing hest

Tønde racing heste er sportsfolk, og de bør modtage ernæring, der ville hjælpe dem med at holde trit med de krav til deres sport. Her er nogle retningslinjer for korrekt fodring en tønde racing hest:

  • Vælg høj kvalitet foder. Det er meget vigtigt, at du investerer i top-kvalitet foder til din tønde hest. Kig efter mærker, der tilbyder højt opløselige fibre og fedt, samt høje procenter af protein. For unge tønde racing heste er omkring 14-16% protein anbefales, mens mere modne heste bedst får feeds, der har 10-12% protein. Derudover bør du vælge foder, der kommer i pellets eller kerner, mange mærker tilbyder en blanding af begge former. Vælg et mærke, der er let fordøjeligt.
  • Få det bedste, du kan betale. Husk, når det kommer til fodring af din tønde racing hest, du får, hvad du betaler for. Billige feeds kan indeholde en masse fremmede partikler og tilsætningsstoffer, plus, kan nogle ingredienser, de indeholder forårsage allergiske reaktioner til følsomme heste. Det er derfor, det er virkelig bedst, at du investerer i den bedste foder, som du overhovedet har råd til din hest.
  • Vide, om at vælge træpiller, sød foder eller ekstruderet foder. Pellets og ekstruderet foder refererer til korn, der har været jorden for at fremme maksimal fordøjelighed. Dette er en stor mulighed for heste, der har tandproblemer, for meget unge og modne heste og til heste, der er kræsne (de vil ikke være i stand til at sortere de ingredienser og vælge, hvilke af dem til at spise). Ekstruderet foder henvise til foder, der er blevet kogt, og så er mere fordøjeligt. Men de har tendens til at være dyrere end andre former for foder. Søde feeds er begunstiget af heste på grund af deres meget velsmagende smag.
  • Vide, hvordan man vælger hø. En anden meget vigtig del af en hests kost er hø. Hay giver grovfoder, at dens fordøjelsessystem har brug for. Hø kan falde i to grundlæggende kategorier: bælgplanter eller græs. Legume hø indeholder højere mængder af energi, vitamin A, protein og calcium end græs hø. Når du vælger hø til din hest, bør du vælge en, der er grøn og frodig, fin-stammede og blød. Undgå hø der lugter mugne eller ser støvet, og dem, der overcured eller sol-bleget. Også inspicere høet for tegn på angreb eller sygdom, såvel som for meget mængden af ​​snavs, ukrudt eller snavs.
  • Vælg gode kosttilskud. Et andet element i din hests daglige ernæring er kosttilskud. Men det er nødvendigt, at du konsultere din hests dyrlæge om de bedste kosttilskud, den behøver. Du bør også være forsigtig med at give din hest for meget supplement, da det netop kan resultere i overtoxicity. I almindelighed bør omkring to til tre kosttilskud være nok.
  • Giv din hest adgang til rent vand på alle tidspunkter. Så meget som vand er vigtigt for mennesker, så er det absolut nødvendigt at din hests helbred, så godt.


Husk

Sådan fodrer en tønde racing hest. Vælg høj kvalitet foder.
Sådan fodrer en tønde racing hest. Vælg høj kvalitet foder.

Husk, indebærer at holde din væddeløbshest i topform færre betydelige investeringer på dens kostbehov. Vælg den bedste kvalitet mad, som du havde råd, og sørg for at du fodrer din hest efter hans specifikke behov og kropsvægt. Held og lykke, og håber, at dette hjalp!