E2y

Sådan forskning sundhedsrisici for strudse

Strudse er en af ​​de mest unikke fugle i verden

Strudse er en af ​​de mest unikke fugle i verden, for ikke at nævne den største. Mange personer har taget en smag til at spise strudseæg og kød. Mange enkeltpersoner nyder at eje deres egen gård af strudse. Disse fugle kan leve i steder over hele verden.

Der er mange sundhedsmæssige betænkeligheder, at enkeltpersoner bekymre sig om, når det besluttes på at ændre deres kost, eller hæve strudse på deres gård. Hvad de fleste mennesker spekulerer, er kød sikker, eller hvad er de forskellige typer af sygdomme, de kan være tilbøjelige til at bære?

Et godt sted at starte din forskning er online

Sådan forskning sundhedsrisici for strudse. Strudse er en af ​​de mest unikke fugle i verden.
Sådan forskning sundhedsrisici for strudse. Strudse er en af ​​de mest unikke fugle i verden.

Et godt sted at starte din forskning er online. Der er mange hjemmesider, som er vært information om struds pleje. Du vil gerne finde ud af så meget information som muligt om struds pleje, anatomi, og de sundhedsmæssige af strudse. Find ud af de korrekte oplysninger, du bliver nødt til at yde den bedste pleje til dine fugle.

Tjek dit lokale bibliotek for alle de oplysninger, de har vedrørende strudse. Der er forskellige bøger, som kan tjekkes ud på strudse. Hvis du har brug for hjælp tøv ikke med at bede en af ​​bibliotekarer. De vil være i stand til at pege dig i den rigtige retning, og de kan også have lydbånd eller andre oplysninger til rådighed.

Det er vigtigt at undersøge alle de lidelser, der kan blive ramt på strudse. Lær de mange symptomer på de lidelser. Du kan sikre, at dine fugle får den rette sundhedspleje. Enkeltpersoner bør finde deres dyrlæge, og stille spørgsmål om pleje af strudse, din dyrlæge kan være i stand til at give mere lokal information for dit område.

Lær Inkubationstiden for dine fugle og deres æg

Lær Inkubationstiden for dine fugle og deres æg. Der er en særlig retningslinje for strudseæg inkubation, er det den enkeltes ansvar at orientere sig, og lære retningslinjerne. Der er måder at indsamle, håndtere og opbevare strudseæg ordentligt.

Forskning fugleinfluenza

Et godt sted at starte din forskning er online. Lær Inkubationstiden for dine fugle og deres æg.
Et godt sted at starte din forskning er online. Lær Inkubationstiden for dine fugle og deres æg.

Forskning fugleinfluenza, kan man finde oplysninger på World Ostrich Association hjemmeside. Enkeltpersoner vil være i stand til at finde ud af den rigtige immunisering for strudse, og når de er nødvendige. Det er vigtigt at finde ud af sygdommen krydse over fra mennesker mod fugle og vice versa. Det er vigtigt at lære alle relevante oplysninger til at give dig, din familie og andre sikker.

Desuden kan enkeltpersoner kigge op oplysninger om Den Europæiske Ostrich Association hjemmeside. Hjemmesiden er blevet oprettet for at give personer med oplysninger, der vil besvare spørgsmål, de måtte have om strudse.

Der er forskellige ressourcer til enkeltpersoner til at finde ud af de oplysninger, de har brug for vedrørende strudse og de sundhedsmæssige risici, der følger med struds landbrug. Enkeltpersoner bør tage struds pleje meget alvorligt, som hvis de ville ordentlig pleje af noget andet dyr. Kender antallet til din lokale dyrlæge, og være i stand til at give nøjagtige sygdomme og symptomer til dem, når der kaldes.