E2y

Sådan fransk kys

Hvor mange af os kan huske at forsøge at lære os at kysse

Hvor mange af os kan huske at forsøge at lære os at kysse? Vi ville bruge et spejl, en basketball, selv vores underarme, da vi forsøgte at mestre kunsten at skænke den perfekte kys. Naturligvis ville ingen af ​​os nogensinde indrømme alle disse hemmelige forsøg, og hvis nogen hver udspioneret os involveret i en sådan adfærd, vi meget hurtigt kom op med en undskyldning.

For dem, der befinder sig i samme båd i dag, kan du sætte skridt væk fra spejlet og lægge væk basketball. Hjælp er ankommet.

Nu: når det kommer til at lære at fransk kys, er der et par grundlæggende at huske på. Her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at komme ind i swing af puckering op og deltage i en fornøjelig fransk kys.

Sådan fransk kys. En af dine vigtigste bekymringer, når det kommer til franske kysse vil være din ånde.
Sådan fransk kys. En af dine vigtigste bekymringer, når det kommer til franske kysse vil være din ånde.

  1. En af dine vigtigste bekymringer, når det kommer til franske kysse vil være din ånde. Vi synes at være bange for, at det magiske øjeblik, vil vores ånde forårsage et anfald af hacking og hoste. At tage passende forholdsregler, før de indleder en fransk kys, skal du sørge for at praktisere god mundhygiejne. Børst dine tænder efter hver måltid og også bruge en mundskyl, før du hovedet ud på din date. Medmindre du og din date begge er vilde med løg og hvidløg, afstå fra at have enten i løbet af aftenen. Du ønsker måske at have et pust mynte til pop efter middagen, i hvert fald. Forsøg ikke at skjule det fra din date. Faktisk tilbyde din date et pust mynte så godt. Du kan være sikker på at have acceptabel ånde for det store øjeblik.
  2. Dernæst indse det er okay at være lidt nervøs, når du er ved at dele en første dyb intim kys. De fleste af os har nogle angst, som allerførste gang. Overvej dit tilfælde af sommerfugle i maven at være et godt tegn, ligesom de er for en skuespiller om at gå ind på en scene. Du vil skulle være mere bekymret, hvis det hele var årsag du ikke angst overhovedet.
  3. Når det kommer ned til det store øjeblik, her er de vigtigste ting, du skal huske. En fransk kys er et kys, ikke et forsøg på at kæmpe tungen af ​​din date til underkastelse. Begynde med at tilslutte læber ømt og lade dine tunger til blidt udforske hinandens tænder linje og til sidst støder hinanden. Kør din tunge i retning af din partners tunge, tager din tid og lade din partner til at gøre det samme. Hvis du både ønsker at blive en lidt mere aggressiv, er det fint. Bare husk du laver en dans, ikke en konkurrence. Slap af og nyd den fornemmelse.
  4. Ud over disse grundlæggende anvisninger, vil du langsomt begynde at finpudse nogle andre ting, du vil kunne lide at medtage i din fransk kys. Ligesom enhver form for intimitet, vil nøjagtigt, hvordan det gøres afhænge meget af de præferencer af de to mennesker, der er involveret i den handling for at nyde den franske kys. På ingen tid, vil du komme til at forstå, hvad din partner kan gøre, der gør det kys mere behagelig for dig og vice versa. Må ikke være genert over at lade din partner vide, hvornår han eller hun gør noget, der virkelig ophidser dig.

Franske kysse med en person, som du finder tiltrækkende menes at være lystbetonet. Hvis du tager et øjeblik at skille dig af bekymringer om din ånde, gøre det til et punkt til at starte langsomt, skal du huske, at et kys ikke er en konkurrence, og lad hinanden vide, hvad der føles godt, vil du meget hurtigt komme til at se frem til hver og enhver mulighed for at engagere sig i franske kysse.