E2y

Sådan gendannes fra dumpes

Næsten alle har lidt den smerte og ydmygelse dumpes på et tidspunkt i deres liv. Den eneste måde, du kan gendanne fra det er at lære at håndtere det. Der er flere metoder, du kan tage for at helbrede fra bruddet, og komme tilbage på dine fødder igen.

Dumpes er en forfærdelig oplevelse fra nogen. Du kan føle så hjælpeløs og alene et stykke tid og dit selvværd kan have styrtdykket et par niveauer ned. Hvor hurtigt du kan komme tilbage op afhænger af, hvordan du styre tab og din vilje til at komme tilbage på stream, så snart du kan. Her er nogle af de måder.

  1. Grieve for tabet for en stund. Har en god græde og søge støtte fra nære venner, der kan kondolere med dig. Må ikke svælge i selvmedlidenhed og prøve at se på tabet objektivt. Du har ret til at være vred og ked af det, men lad ikke disse følelser styre dit liv. Giv dig selv tid til at udtrykke alle de følelser, som du føler efter at være dumpet, men sørg for, at du har nogen, du stoler på din side. Du kan gøre nogle forhastede ting, der kan medføre alvorlige konsekvenser.
  2. Lav en liste over de ting, du ikke kan lide ved din partner. Placer den i et område, hvor du kan se det hver gang du passerer, og fortsætte med at tilføje til det. Pretty snart vil du indse, dumpes var det bedste, der skete for dit forhold.
  3. Accepter, at forholdet er forbi, og afskære alle bånd med din ex. Fjern alle elementer, der vil minde dig om din partner. Kast eller brænde billeder og memorabilia og donere ting, der ikke kan returneres. Fjern alle kontaktoplysninger såsom adresser, telefonnumre, e-mailadresser og instant messaging-id'er fra din liste - telefonbog, mobiltelefon, og fra din e-mail og instant messaging lister.
  4. Vær god ved dig selv. Køb noget nyt. Gå til spa. Tag en tur med din bedste ven. Åbne dig øjne og dit sind til nye relationer, der kan udvikle undervejs. Spørg dine venner til at introducere dig til nye venner. Du behøver ikke at indgå i et andet forhold med det samme. Udvikle venskaber og nyde selskabet af nye venner.
  5. Undgå kontakt med dine venner og associerede din ex. Det er bedst, hvis du ikke får at vide de seneste nyheder om din ex. Gør bryde op ren og endelig. Det vil ikke gøre dig og din ex noget godt at forsøge at etablere kontrakt, efter at du er blevet dumpet.
  6. Forkæl dig selv med aktiviteter, der vil berige dig som person. Tilmeld dig i et kort kursus for at lære nye færdigheder eller starte en virksomhed. Tage en ny sport eller starte en ny hobby, som er helt forskellig fra, hvad du plejede at gøre med din ex. Læse bøger og lytte til musik og lave fysiske aktiviteter, der vil holde vores sind og krop besat.

Sådan gendannes fra dumpes. Grieve for tabet for en stund.
Sådan gendannes fra dumpes. Grieve for tabet for en stund.

Stol på din familie og venner, som du i gang med at komme sig fra den smerte for at blive dumpet. Vær forvisset om, at for hver dag der går, er det en dag væk fra den smerte og et skridt frem til en ny dig. Hold hovedet højt og stå oprejst.