E2y

Sådan genkender potentielle dating dealbreakers

Som komiker Jerry Seinfeld engang bemærkede

Som komiker Jerry Seinfeld engang bemærkede, en første date er det ofte som en jobsamtale med mulighed for nøgenhed i slutningen. Selv hvis du og din date ikke tager det så langt, kan den første dato føles som en venlig forhør mere end en organisk samtale. Men så akavet, som den første dato / interview / debriefing kan, kan du faktisk lære noget om din date, som lader dig vide det kan faktisk være den første og sidste romantisk aften. Der er et par dating dealbreakers som kan være tidlige tegn på en forestående tog vrag komplet med middag og en film.

  1. 13 forskellige samtaler om de samme ting. I den klassiske teen romance "Say Anything", Lili Taylor karakter tilbringer det meste af sin tid på at komponere smerteligt ærlige sange om hendes ex-kæreste, Rick. Du kan opleve en version af denne på en første date med en person, der har tydeligvis ikke inddrives fra en dårlig break-up. Hvis hver samtale eller anden måde formår at indeholde navnet på, personlige anekdoter om eller tilslørede trusler mod en tidligere kæreste, kan du have fundet en dating dealbreaker. Du er klart spiller anden banan til en uhyggelig spøgelse, der stadig har hendes hjerte, og de fleste af hendes No Doubt samling. Hvis din date stadig nævne en tidligere kæreste i mere end én sætning, er der al mulig chance for de kan forene og du vil være ude i kulden. Hvis de ikke forene, er der også mulighed for, at "Rick" vil samle præcis det forkerte tidspunkt at bruge sin gamle lejlighed nøgle. "Rick" er næsten garanteret at være dobbelt din størrelse, og psykotiske i købet. Hvis hun ikke er over ham, er du nødt til at komme over hende hurtigt.

  2. "Jeg er ikke så sulten som jeg troede." eller "Skal du til at afslutte det?" Hvis din date synes at have en usund forhold til mad, såsom tvangsoverspisning eller udrensning, kunne det være et tegn på dybere følelsesmæssige problemer, der skal løses. Spiseforstyrrelse i sig selv bør ikke være en dating dealbreaker, men du skal være forberedt på de vanskelige følelsesmæssige problemer behandling kan bringe. Du kan ikke tillade dig selv at blive en katalysator, og man kan ikke have urealistiske forventninger om helbredelse. Nogle mænd synes, at dating en person med en spiseforstyrrelse kan være udfordrende, så du skal beslutte tidligt, hvis du har hvad det kræver at være forståelsen følgesvend hun behøver.
  3. Dress (ned) for (ikke) succes. Der er tidspunkter, hvor en dato kan føle over eller underdressed til lejligheden, men det er som regel resultat af et sammenbrud i kommunikation. Hvis du dato dukker op for datoen med minimal makeup, pjusket hår eller afslappet tøj, kan du nødt til at spørge, hvor meget interesse, hun har virkelig i dig. Der kan være en helt rimelig forklaring på hendes udseende, men hvis hun ikke føler sig tvunget til at tilbyde en, kan det betyde dating dealbreaker. En første date er ikke tidspunktet for den første forekomst af din date knotten Van Halen 1984 T-shirt eller iturevne jeans. Det er ikke et spørgsmål om personlig stil, men et spørgsmål om respekt for din date. Hvis hun ikke er tilbøjelig til at gøre en indsats for at rydde op efter en første date, vil den anden, tredje eller fjerde dag ikke trylle forbedre situationen.
  4. "Jeg er virkelig nødt til at tage denne opfordring." Pas på de fem-minutter-i-the-date sikkerheds opkald, især hvis hun undskyldninger selv at tage det. Nogle gange er det gjort for legitime sikkerhedsmæssige årsager, men ofte er det den første lejlighed din date kan have til parabol snavs med sin nysgerrige værelseskammerat. Hvis det tager mere end et par minutter, kan du have de første tegn på en dating dealbreaker. Accept flere opkald i løbet af din date kan også være et tegn på ting til at komme. Medmindre din date er en professionel livredder på vagt på hospitalet, skal hun have den høflighed at sætte sin telefon på lydløs tilstand, slukke den helt eller tillade opkald til at gå direkte til voicemail. Alt mindre end det kunne være en tidlig advarsel tegn på skæve prioriteringer, og du ikke ønsker at konkurrere med en BlackBerry eller iPhone for hendes opmærksomhed i fremtiden.
  5. "Har du bare sige, hvad jeg troede, du sagde?" Næsten alle har et øjeblik eller to på en første date, når de har en slip af læben eller lave en svag joke. Men hvis din date synes at have mere end hendes andel af uhensigtsmæssige eller underlige øjeblikke i samtale, kan du have ramt en dating dealbreaker. Hvis din date peber sin tale rigeligt med sjofelheder eller synes især glad for at fortælle off-color vittigheder, kan du nødt til at spekulere over, hvad hun gerne væk fra en dato. Du kan være interesseret i at date en, der deler dine interesser i sport eller andre sysler, men du sikkert ikke ønsker at date en person, der ikke kan skifte gear nemt mellem lørdag eftermiddag fodbold og en lørdag aften dato.
  6. "Du skal ikke ringe til mig, jeg ringer til dig." Det er forståeligt, når en enlig kvinde er tilbageholdende med at uddele personlige oplysninger til en nær-fremmed, men der kan være sådan en ting som for meget privatliv, når det kommer til dating. Hvis du har været på flere succesfulde datoer og hun er stadig hemmelighedsfuld eller overforsigtig, kan der være en potentiel dating dealbreaker i horisonten. Hvis du aldrig har været inviteret til hendes sted for enhver grund, eller hvis du stadig ikke har nogen af ​​hendes personlige kontaktoplysninger såsom en e-mailadresse eller telefonnummer, kan du blive indstilling dig op for en brat opvågnen. Hvis din dating partner gør en samordnet indsats for at forblive mystisk, er der ofte en grund til det. Du kan blive en gift kvinde, eller i det mindste en person med en ukendt andre væsentlige. Hun kan også være at leve et dobbeltliv af juridiske grunde eller hun kan skjule fra en voldelig ex-kæreste eller mand. Uanset hvad hendes argumentation måtte være, har du sandsynligvis ikke ønsker at fortsætte dating nogen, der har svært ved at være åbne eller ærlige om aspekter af hendes privatliv.

Sådan genkender potentielle dating dealbreakers. 13 forskellige samtaler om de samme ting.
Sådan genkender potentielle dating dealbreakers. 13 forskellige samtaler om de samme ting.

Sommetider dine første bekymringer om en potentiel romantisk partner kan vise sig at være ubegrundet, men der er tidspunkter, hvor dine instinkter er absolut på mål. Folk kan forsøge at forblive på deres bedste adfærd under første datoer, men det er næsten umuligt at holde din sande personlighed og karakter under wraps evigt. Før du beslutter dig for at investere dit sind og krop i et nyt forhold, tage lidt tid til at se for de tidlige advarselstegn på en dating dealbreaker. Du kan være i stand til at overvinde problemet gennem åben kommunikation, eller du kan beslutte at afbryde forholdet, før det dødeligt bliver såret af en alvorlig dealbreaker.