E2y

Sådan gifte sig med en bedste ven

Hvis du har set min bedste vens bryllup

Hvis du har set min bedste vens bryllup, den skildrer, hvad der er måske den bedste form for kærlighed skal deles af to personer. Den platoniske kærlighed, at to nære venner deler undertiden ville vokse til noget dybere, og noget mere speciel. Når det sker, kan det være starten på noget vidunderligt og noget stort.

At vælge den rette person til at gifte sig, er ikke nemt, men det skal være naturligt og ikke forceret. Du vil opdage, at de fleste relationer og lykkelige ægteskaber begynder som blot to mennesker bliver venner. Hvad mere, hvis disse to mennesker var de bedste venner og vidste den anden person inde og ude? Ville det ikke resulterer i at have de bedste forhold?

Sådan gifte sig med en bedste ven. Hvis du har set min bedste vens bryllup.
Sådan gifte sig med en bedste ven. Hvis du har set min bedste vens bryllup.

Det ville virke akavet i første omgang at vide, at du og din bedste ven har romantiske følelser for hinanden. Men når du komme forbi det stadium, er du nødt til at ende med at have tid af dit liv med hinanden. Læs videre om, hvordan det er at gifte sig med din bedste ven.

Varm op til den idé, at du vil leve med hinanden

Varm op til den idé, at du vil leve med hinanden. Nu, hvor det er klart, at du både kommer til at ende med at blive gift med din bedste ven, er det vigtigt, at du indser, at dette vil være en helt ny fase, som du både vil være i. Selvfølgelig jer begge stadig som venner og du stadig nyder at gøre de samme ting, men dette vil være en helt ny scene. Du vil begge leve med hinanden, og vil du virkelig se, hvordan du får sammen 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Sørg for at du ved, at det vil være vanskeligt at tilpasse i starten, men når du kommer forbi, er du både kommer til at være okay.

Find en ny ven

Find en ny ven. Nu, din bedste ven vil også være din mand eller kone, finde en anden ven, med hvem du kan betro i. Ikke at du ikke vil stadig være hinandens bedste ven, men du vil også brug for en anden person, med hvem du kan tale med, andre end din partner. Ellers du begge ender måske ikke at have noget at snakke om, når du er sammen.

Vær åben med hinanden

Varm op til den idé, at du vil leve med hinanden. Vær åben med hinanden.
Varm op til den idé, at du vil leve med hinanden. Vær åben med hinanden.

Vær åben med hinanden. Da du har været lang tid venner med hinanden, vil dette ikke være et problem. Hvis du har problemer, snakke dem over. Må ikke sove uden at rette dine problemer, medmindre du vil have dem til at blive værre. Alt kan diskuteres.

Være spontan. Ting kan få en smule kedeligt, men fortvivl ikke, du altid har mulighed for at spice tingene op. Gør søde ting for din partner, at han eller hun ikke er vant til, så din partner ikke ville tro, at han eller hun ved alt om dig. Det kommer til at føje spænding til dit forhold, og dette vil både give dig noget at se frem til hver dag.

Det er sandt, hvad de siger om ægteskabet

Det er sandt, hvad de siger om ægteskabet, at når den tid kommer, at de faldende-i-kærlighed fase svinder væk, det er kammeratskab og venskab, der er tilbage. Når dette er sagt, er det vigtigt, at mens du arbejder hårdt på dit ægteskab, er du også arbejder hårdt for at være venner. Fortsætte med at gøre, hvad du nyder at gøre med hinanden. Kommunikerer åbent og vise hinanden, hvor speciel den anden er. Der er masser af måder at gøre dit forhold til hinanden vokse. Det første skridt er at være bedste venner, og resten af ​​din gift liv, du bør holde bedste venner først og fremmest.