E2y

Sådan gifte sig med en fraskilt fyr

Inden vi overvejer at gifte sig med en person

Inden vi overvejer at gifte sig med en person, er det første spørgsmål som regel hvorfor. Der kan være forskellige grunde til at gifte sig med en person, men også en masse grunde ikke til. Når du har gået forbi denne fase, så det næste spørgsmål ville være, hvordan.

Gifte sig med en fraskilt mand kan være ganske følelsesmæssigt udfordrende. Det kan ikke være som en relation, hvor begge du er første-timere i ægteskabet. Når du gifter dig med en fraskilt mand, der er andre mennesker involveret andet end bare ham og dig. Det er vigtigt at være følelsesmæssigt, åndeligt og endda fysisk modne, fordi det ikke kun vil det bære dig ned, kan det også gøre dig bryde ned til tider. Her er et par ting at overveje, når du overvejer ægteskab med en fraskilt.

Må ikke haste ægteskabet

Må ikke haste ægteskabet. Må ikke komme ind i en forpligtelse, ligesom han er bare at komme ud af hans. Lad ham løse sine egne problemer først, fordi men det er vigtigt, at han har lukning med sit tidligere forhold. Det er vigtigt, at du også kommer til at kende hinanden godt, fordi du bare kan ende i en skilsmisse, så godt. Du vil vide, at det er det rigtige tidspunkt, hvor begge du er klar, og han har fuldt kommet videre.

Stå ved din fyr

Sådan gifte sig med en fraskilt fyr. Inden vi overvejer at gifte sig med en person.
Sådan gifte sig med en fraskilt fyr. Inden vi overvejer at gifte sig med en person.

Stå ved din fyr. Hvis fyren har netop for nylig været igennem en skilsmisse, kan han stadig oplever følelsesmæssige traumer. I nogle tilfælde kan han oplever finansielle traumer. Han kan have mistet sit hus, bil eller forretning til sin fraseparerede ekskone . Eller værre, kunne han lige har mistet forældremyndigheden over børnene. Og husk, at han sandsynligvis vil betale hustrubidrag, så dette kan tage et hit på din økonomi, når du bliver gift.

Juster dine forventninger

Juster dine forventninger. Forvent ikke, at når man gifter sig den fyr, vil du have en lykkeligt nogensinde efter. Husk, at han formentlig har været igennem en meget ondt, forfærdelig oplevelse. Han kan ikke være den samme person, som han var i sit første ægteskab, og han vil højst sandsynligt har ændret sig. Forvent, at han vil ændre sig til det bedre, og at du to deler et godt ægteskab. Men han er måske ikke så lidenskabelig en mand, fordi han ville have sandsynligvis ændret hans syn på ægteskab.

Respekter hans historie og sørg for du kan klare det

Respekter hans historie og sørg for du kan klare det. Hvis manden har børn, så sørg for du kender dem og forsøge at være venner med dem. Du kan ikke være deres mor, men du kan være nogen, de kan stole på som en ven og som en voksen. Så meget som muligt, ikke forstyrrer eller føler sig dårligt om de dage, du ikke vil være i stand til at være sammen med din mand, fordi han er med sine børn. Forståelse er nøglen her.

Overvej at deltage rådgivning sessioner for par

Overvej at deltage rådgivning sessioner for par. Det kan være en meget rocky start foran dig, men prøv at opbygge et stærkere fundament ved at få støtte fra rådgivning sessioner. Du vil blive overrasket over, hvor meget du vil lære af par, der har været igennem de samme ting. Rådgivning sessioner vil være tidspunkter, hvor du vil være i stand til at lære af hinanden og komme til at kende hinanden dybere så godt.

I dagens moderne verden

Må ikke haste ægteskabet. Juster dine forventninger.
Må ikke haste ægteskabet. Juster dine forventninger.

I dagens moderne verden, er anden ægteskaber ikke ualmindeligt (som er tredje og så videre). Dynamikken i et forhold kan være anderledes, end når du er ideelle første gang gift par. Nøglen til at have en vellykket ægteskab i tilfælde af fraskilte fyre er at forstå. Få at vide, din kommende ægtefælle meget godt før begå.