E2y

Sådan gør du et organ donation efter døden

Folk har altid spekuleret over, hvad der sker, når vi dør

Folk har altid spekuleret over, hvad der sker, når vi dør. Vi er nok alle bekendt med de typiske spørgsmål: er der virkelig liv efter døden? Ville ånder vandre jorden, eller bringes til et andet sted? Ville sjæle blive reinkarneret? Men uanset hvad de mysterier er, der omgiver vor sjæl, er det sikkert, at en ting bliver efterladt: vores fysiske kroppe.

Hvad sker der med vores fysiske organer, når vi dør, er mindre af et mysterium

Sådan gør du et organ donation efter døden. Folk har altid spekuleret over, hvad der sker, når vi dør.
Sådan gør du et organ donation efter døden. Folk har altid spekuleret over, hvad der sker, når vi dør.

Hvad sker der med vores fysiske organer, når vi dør, er mindre af et mysterium. Men forskellige kulturer har forskellige praksisser omkring hvordan de behandler ligene af deres døde. Dette er også underkastet den individuelle præference afdøde eller hans familie, hvis afdøde havde ingen konkrete anvisninger på forhånd.

En af de muligheder, en person kan overveje efter han dør donerer sin krop til en videnskabelig eller medicinsk institution. Disse institutioner anvender døde menneskekroppe til træning læger i kirurgiske procedurer, eller til forskningsformål.

Hvis du ønsker at donere din krop til en af ​​disse institutioner, efter at du dør, er det bydende nødvendigt, at du tydeligt udtrykke denne interesse dig skriftligt via din vilje eller en anden juridisk dokument. Det er bedst, at du angiver navnet på forskningsinstitut, medicinsk universitet eller hospital, som du ønsker at testamentere din fysiske krop. Sørge for at få denne organisation underrettet når du passerer væk. Generelt vil en repræsentant foretage undersøgelser om tilstanden af ​​din krop og vilkårene omkring dødsfaldet at afgøre, om kroppen er acceptabelt for forskning eller erhvervsuddannelse. Det anbefales, at du laver en kort liste over tre medicinske institutter, bare i tilfælde det første accepterer ikke kroppen. Også lave arrangementer for, hvordan kroppen vil blive behandlet, hvis alle tre afvise donationen.

Ved, at mange forskningsinstitutter ikke ville acceptere kroppens donationer, hvis ethvert organ er blevet fjernet, selv om det blev fjernet efter en organdonation. Det er bedst, at du kontakter den medicinske institut dig selv og spørge om deres politik og procedure for kroppen donationer. Prøv denne hjemmeside for at se lister over institutioner med body donation programmer i Europa: med.ufl.edu .

En anden mulighed for at overveje, er blot at gøre organdonation

Hvad sker der med vores fysiske organer, når vi dør, er mindre af et mysterium. En anden mulighed for at overveje, er blot at gøre organdonation.
Hvad sker der med vores fysiske organer, når vi dør, er mindre af et mysterium. En anden mulighed for at overveje, er blot at gøre organdonation.

En anden mulighed for at overveje, er blot at gøre organdonationer. Som med hele kroppen donationer, er det vigtigt, at du udtrykke dine intentioner om at donere dine organer ved din død, da mange steder ikke tillader familiemedlemmer at træffe denne beslutning. I Europa, kan du tilmelde dig med din State Donor Registry, og du kan få adgang til denne online via din tilstand hjemmeside. Der er også muligheder for at tilmelde dig til organdonation, når du forny dit kørekort. Når du tilmelder dig, vil du få mulighed for at angive, hvilken type organdonation du er villig til at gøre, organerne mest efterspurgte er hjerte, lever, nyrer og hornhinder. Nogle donationer kan gøres mens donoren er stadig i live - dette inkluderer donere en enkelt nyre, en del af leveren, og en del af bugspytkirtlen.

Næsten alle, uanset alder, kan være organdonor. De store undtagelser ville være personer, der er ramt af sygdomme som HIV, AIDS, hepatitis, eller kræft.

Det er meget vigtigt, at du informerer dine familiemedlemmer af dine intentioner om at blive organdonor, og dette vil mindske eventuelle traumer, at de kan opleve, og hvis det er nødvendigt, kan du hjælpe dem med at forstå dine grunde til din beslutning.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de grundlæggende elementer, du behøver at vide med hensyn til krop og organdonation. Held og lykke!