E2y

Sådan handfeed en baby fugl

Handfeeding en baby fugl er ikke en let opgave

Handfeeding en baby fugl er ikke en let opgave. Bortset fra at det er en rodet job, handfeeding giver dig det fulde ansvar for barnet fuglens liv. Husk: Et forkert handling kan sætte sit liv på spil. Så for at undgå risiko fuglens liv på nogen måde, er du nødt til at vide, hvordan man korrekt handfeed det. Her er vejledningen.

  • Forbered fodring området. Du er nødt til at sørge for, at fodring området er både behagelig for dig og baby fugl. Du kan placere barnet fugl i et akvarium foret med bomuld håndklæde på bunden og køkkenrulle på toppen. Denne opsætning vil give et varmt miljø for barnet fugl og gør det lettere for dig at rense området efter fodring.
  • Forbered maden. Der er flere fodring formler for fugleunger, men sørg for at vælge et mærke, som du stoler på. I en skål, blandes formlen med en lille mængde varmt vand (110 ° F). Formlen skal have konsistens af baby korn eller sovs. Undgå at gøre det alt for tyk, fordi maden måske hænger i afgrøden og forårsage kvælning. Hvis det er for våde, på den anden side kan det forårsage diarré. Også, ikke mikrobølgeovn maden. Microwaving ikke jævnt opvarme fødevarer. Når du er færdig forberede, sætte en god mængde af formlen i en sprøjte.
  • Begynd at fodre. Start med at gøre en god fat i din baby fugl. Placer sit hoved ind mellem dit mellemnavn og pegefinger. Åbn derefter baby fuglenæb med tommelfingeren. Stick sprøjten i venstre side af næbbet og pumpe ud fødevarer, som nu skulle nå en temperatur på 107 ° F. Lad fuglen til at trække vejret som dens spiser. Den stopper sutte mad, når den forsøger at trække vejret, så sørg for ikke at pumpe fødevarer på dette tidspunkt. Hvis du hele tiden fodre barnet fugl som den forsøger at trække vejret, er du sætte sit liv på spil.
  • Overhold baby fugl. Fordi du ikke ønsker at overfeed baby fugl, der forårsager skader og dødsfald, er du nødt til at vide, om den er fuld eller har brug for nogle flere fødevarer. Du vil vide baby fugl er fuld, hvis dens afgrøde allerede er hævelse. Hvis fuglen er færdig spise, så sørg for at kassere madrester.
  • Gøre optegnelser. Optag fodring tid af din baby fugl, så du ved, hvad tid du behøver at fodre den igen. Normalt baby fugle skal fodres mindst fire gange på en dag. Barnet fuglens afgrøde skal være tom, når du fodrer den igen.
  • Rydde op. Du er nødt til at rense fugl, fodring området, og fodring redskaber efter fodring. Fuglen skal tørres rene, mens de snavsede papirservietter i akvariet skal erstattes med nye. Fodring værktøjer, på den anden side bør renses med varmt sæbevand.


Sådan handfeed en baby fugl. Forbered fodring området.
Sådan handfeed en baby fugl. Forbered fodring området.

Det tager en masse tålmodighed til korrekt handfeed en fugl. Hvis det er din første gang til at gøre dette job, overveje handfeeding baby fugl under vejledning af en dyrlæge eller en ekspert opdrætter.