E2y

Sådan hæve græs - fodret kvæg

Græs kvæg give mere kød

Græs kvæg give mere kød, der smager og indeholder mindre fedt. Raising kvæg på græs er også mere omkostningseffektiv produktiv end at fodre dem med husdyr korn, der er fuld af væksthormoner. Oksekød fra græs-fodret kvæg er mere bud, også. Nedenfor er nogle af de måder om, hvordan man hæve græs-fodret kvæg.

Sådan hæve græs - fodret kvæg. Din græsarealer bør plantes med bælgplanter og græs.
Sådan hæve græs - fodret kvæg. Din græsarealer bør plantes med bælgplanter og græs.

  • Sammenlignet med kvæg, der fodres kerner, skal græs-fodret kvæg hæves på en stor græsgang. Der er også mere arbejde involveret, når hæve kvæg på græs, så du skal være parat til at arbejde hårdere, når du ønsker at hæve græs-fodret kvæg.
  • Din græsarealer bør plantes med bælgplanter og græs. Bælgplanter fastsætte kvælstofindhold i jorden og vil give mere calcium, magnesium og protein, at kvæget får brug mens græsset vil forhindre kvæget i at få oppustet af at spise bælgplanter. De fleste græsgange i Sydeuropa er beplantet med landino kløver og hundegræs. Køer bør tillades at græsse i forskellige dele af græs på forskellige tidspunkter for at fremme ny vækst efter græs og bælgplanter er blevet forbrugt i en sektion.
  • Om vinteren skal kvæget fodres hø. Hvis du ikke har din egen hø og er nødt til at købe du sørge for at tjekke baller til tørhed. Damp hø vil tilskynde skimmelvækst, som vil være dårligt for kvæget. Lugte hø for at finde ud af, om det lugter frisk og tør. Du vil være i stand til at fortælle forskellen mellem frisk tørret hø og en, der er fugtig, muggen og gamle. Sørg for at du tjekker fra dybt inde i ballen, da nogle sælgere blande høet for profit. For de fleste kvægbrugere, foretrækker de at dyrke deres egen hø for at sikre kvaliteten af ​​græsset, at deres kvæg vil foder på i vintermånederne.
  • Følg mønsteret for at hæve græs-fodret kvæg. Kalvene skal være fravænnet, når de er fem til syv måneder gammel og starte dem på græs en måned før den kolde årstid begynder. Om vinteren bør kvæg skal fodres hø og vitamin A supplement og derefter græs, når sommersæsonen starter. Den følgende vinter, bør kvæg sættes på hø igen, før de får at græsse på græs til at opfede dem. Vær sikker på, at kvæget har adgang til rent vand, og de får mineral og salt blokke. Sørg for, at dit kvæg får den rigtige mængde af vitaminer og mineraler, især magnesium for at forhindre dem i at lide græs tetani.
  • Vælg den rigtige race af kvæg, som du vil rejse på græs. Nogle af de racer, der er god er den Røde og Black Angus, Wagyu, Short Horn, Hereford, Charolais, Simmenthal og Saler. Dem, der elsker at spise bøffer vil kende forskel med det samme, når de skal vælge mellem oksekød fra korn-fed og græs-fodret kvæg.


Vælg den rigtige type græs og bælgplanter

Vælg den rigtige type græs og bælgplanter, der vil give dit kvæg den rette balance af næringsstoffer og mineraler for at gøre dem sunde og producere oksekød, der er magert, mørt og velsmagende. Den græsningsarealer skal have sædskifte til betingelse jorden. Og endelig, vælge den rigtige race af kvæg, der vokser bedst på græs for at give flere pounds af top-kvalitet oksekød.