E2y

Sådan helbredelse brylluppet rystesyge

Der er ikke noget værre end at gå ned ad kirkegulvet og føle sig som du ønsker at bakke ud. Under kolde fødder lige før dit bryllup kan virkelig sætte dig på stedet. Efter alt, er dit bryllup en af ​​de vigtigste begivenheder i dit liv. Ikke alene er det en væsentlig begivenhed, men du vil også være at gøre en livslang forpligtelse til din betydelige andre.

Sådan helbredelse brylluppet rystesyge. Kig efter kilden til dine rystesyge.
Sådan helbredelse brylluppet rystesyge. Kig efter kilden til dine rystesyge.

Du har måske lyst til hovedpersonen i Runaway Bride og fremskynde off i sidste øjeblik. Eller du kunne være i dyb tænkning en eller to dage før dit bryllup. Undertiden presset af at have alt klar og bare venter på den faktiske sværger at sige kan være skræmmende.

Her er et par måder at kurere brylluppet rystesyge.

Kig efter kilden til dine rystesyge

Kig efter kilden til dine rystesyge. De fleste par er døde-indstillet på at blive gift. Men måske nogle stadig er i tvivl. Måske har du ikke føler dig klar til at blive gift og begynde at have en familie endnu. Hvis du har den rystesyge, så er du sandsynligvis have betænkeligheder ved forholdet, eller du kan finde tilpasse sig den gifte liv lidt bekymrende.

Tænk på de gode tider. Bryllup rystesyge er ofte et resultat af din frygt for det værste. Stedet tænke på de gode tider du og din betydelige andre har haft. Tænk på dine planer for fremtiden, og hvordan du vil nyde endelig bliver gift. Disse vil hjælpe berolige dine nerver og få dig endelig besluttet på at skubbe igennem med dit bryllup.

Tal med din partner. Tal med din partner. Han kan have de samme bekymringer. Alligevel ville han være i stand til at forsikre dig, at hvad du gør, er det rigtige. Efter alt, ville du ikke have nået så langt, hvis du ikke var alvorlige med at blive gift.

Tag det roligt. Bryllup præparater kan være stressende. Du vil normalt nødt til at blive involveret i alt fra kjole montering, udsendelse af invitationer, vælge af mad, borddækning og generalprøven middag. Ved den tid, du går ned ad kirkegulvet, kan du tænke på ting, der kan gå galt. Tag det roligt. Må ikke bekymre dig for meget. Hvis tingene ikke går perfekt, så tænk på hvad der er vigtigt, det faktum, at du og din betydelige andre siger dine løfter i dag.

Downsize

Kig efter kilden til dine rystesyge. Tænk på de gode tider.
Kig efter kilden til dine rystesyge. Tænk på de gode tider.

Downsize. De fleste par ønsker alle deres venner og slægtninge til at overvære det mest monumentale begivenhed i deres liv. For nogle, dog kan rystesyge være forårsaget af den blotte tanke, at alle vil holde øje. Overvej en mindre bryllup, med kun dine nærmeste familiemedlemmer og nærmeste venner. Denne måde, vil du ikke nødt til at være genert over noget.

Tal med nogen. Du kan bede om hjælp fra din præst eller præst, eller nogen i autoritet om dine rystesyge. Han kan være i stand til at give dig råd om, hvordan man håndterer din frygt. Det er bedst, at du går til rådgivning som et par. Efter alt, er det både jeres liv der vil blive berørt, om du beslutter dig for at presse igennem eller ej.

I sidste ende er beslutningen yours

I sidste ende er beslutningen din. Vil du gå igennem med det eller ej? Det er en stor beslutning. Vær sikker på at du er 100% ind i det. Når du beslutter du er, smile og nyde brylluppet. Det er din særlige dag til at skinne, efter alle.