E2y

Sådan hjælper teenagere med time management

Tidsstyring er en færdighed

Tidsstyring er en færdighed, enhver teenager bliver nødt til at lære at hjælpe ham lykkes. Ligegyldigt hvor intelligent eller faglært din teenager er, at han skal være i stand til effektivt at styre sin tid til at hjælpe ham maksimere sit potentiale. Han bliver nødt til at have disciplin til at lære at prioritere effektivt. Som en forælder, er her hvad du kan gøre.

Sådan hjælper teenagere med time management. Hjælp din teenager lære at prioritere.
Sådan hjælper teenagere med time management. Hjælp din teenager lære at prioritere.

  • Hjælp din teenager lære at prioritere. Ikke alt er lige så vigtig, selvom det kan virke på den måde at din teenager. Mind din teenager, at hans prioritet er at lære i skolen og fuldføre sit skolearbejde. Familie tid er også vigtig, mere end tid med venner på twitte online. Skole arbejde bør komme i første række, over at se tv eller surfe på nettet. Reglen i dit hjem, så din teenager ved, at han ikke kan tænde elektronikken indtil hans arbejde er gjort.
  • Begrænse aktiviteter. Overbelast ikke din teenager med aktiviteter. Ekstra fritidsaktiviteter er sjovt og hjælpe med at gøre din teenager en mere godt afrundet individ. Efter skole arbejde og frivillige programmer ser godt ud på et kollegium ansøgningsskema. Men hvis det skærer ind på din teenagers skolearbejde eller han virker stresset eller overanstrengt, kan du nødt til at træde til og hjælpe ham skære ned. En del af at blive organiseret er at vide, hvad du har brug for at sætte tid på, og hvad der skal gå, hvis du ikke kan passe den ind længere.
  • Har et system. Hjælp din teenager skal organiseres. For eksempel giver en rolig og privat arbejdsstation til din teenager. Lær din teenager til at sørge for, at det er organiseret, så han ikke spilde sin tid rodede eller leder efter ting, som er en stor tidsrøver.
  • Giv ham en planner. Placer en kalender i din teenagers værelse eller i familie værelse, så din teenager kan skrive i hans aktiviteter. Dette vil holde familien lagt ud på hvor alle er, og vil hjælpe din teenager sørg for at han ikke glemmer noget. Hvis det at have en planner eller Filofax er for gammel skole for din teenager, kan en brombær eller anden digital organisator hjælpe ham med at få organiseret.
  • Undgå kemisk hjælpemidler. Steer din teenager væk fra at bruge energidrikke eller drikker koffein for at få det ekstra løft til at få ham hele dagen. Dette vil kun lære ham at afhænge af kemikalier, som senere kan føre til afhængighed. Hvis han er træt, han har brug for at hvile sig. Sørg for, at din teenager får nok hvile, så fjern distraktioner i hans værelse, så hans soveværelse bliver hans hvilested.
  • Statuere et eksempel. Børn lærer ved, hvad de bor, så du er nødt til at praktisere hvad du prædiker. Må ikke nag din teenager til at være organiseret og ikke være flakey, hvis du selv hele tiden glemmer aftaler og kommer for sent til møder. Din teenager vil lære bedste fra jeres eksempel.