E2y

Sådan hjælper teenagere stoppe med at ryge pot

En masse teenagere engagere sig i stofmisbrug

En masse teenagere engagere sig i stofmisbrug, og en af ​​de mest almindeligt misbrugt stoffer blandt teenagere er pot. Der er en masse folk, der kender teenagere, der ryger pot, men er som regel ubehageligt om der beskæftiger sig med situationen eller taler om problemet. Dette gør imidlertid teenagere føler som hvis det, de gør, er implicit tilladt. Hvis du ønsker at bremse pot rygning vane teenagere, her er nogle måder, du kan hjælpe dem.

  • Grunde. Før noget andet, bør du prøve at forstå årsagerne til, at teenageren er begyndt at ryge pot i første omgang. Der er en række grunde til, at teenagere ryge marihuana, såsom på grund af gruppepres, nysgerrighed, depression, eller endda på fuld blæst afhængighed. Før du kan tackle narkotikaproblemet, skal du først identificere roden kilden til problemet. Hvis teenager er deprimeret og har henvendt sig til stofbrug som en måde at lindre hans situation, for eksempel, fortæller simpelthen teen til at stoppe rygning pot uden at tage de underliggende årsager til stofmisbrug vil ikke gøre noget. Så meget som du misbilliger narkotika vaner af teenager, bør du også prøve at være forstående.
  • Lovlighed. Dernæst fortælle teen om de juridiske virkninger af rygning marihuana og blive fanget med hash. Fortæl din teenager, at et stofbrug rekord kan forringe hans chancer for at få et godt job eller komme ind i en god skole i fremtiden. Også kan blive fanget sælge stoffer også føre til mange år i fængsel. Sørg dog, at man ikke truer med at fortælle på teen selv. Det vil kun gøre dig til at ligne en fjende, og vil gøre det meget sværere for teen at betro sig til dig, og rent faktisk lytter til jeres råd og den hjælp, som du tilbyder.
  • Health. Næste overveje de forskellige sundhedsmæssige virkninger af rygning pot. Ligesom cigaretter. Rygning pot skader væv i lungerne Der er også kræftfremkaldende stoffer i pot, der kan forårsage kræft i det lange løb. Vigtigst er det, der er vanedannende egenskaber i potten, der kan gøre det meget svært for teenagere at ryge pot, når de har vænnet sig til det. Bortset fra den fysiologiske afhængighed, de fleste teenagere også udvikle psykiske afhængighed pot, der gør det sværere for teen til en del med pot-rygning vane.
  • Misbilligelse. Mens du bør forsøge at være forstående, i et omfang, bør du også sørge for, at teen forstår, at du ikke tolererer brugen af ​​narkotika. Vis teen, at du er villig til at hjælpe, men at du forventer resultater, og at du forventer at teen at stoppe brugen af ​​narkotika.
  • Professionel hjælp. Hvis alt andet fejler, bør du overveje at få hjælp fra rehabilitering officerer, der kan yde den teenager med rådgivning for at hjælpe ham med at holde sig væk fra stoffer. Bortset fra rådgivning og rehabilitering, kan du også tilmelde teen i støttegrupper for teenagere, der har et narkotikaproblem.


Sådan hjælper teenagere stoppe med at ryge pot. En masse teenagere engagere sig i stofmisbrug.
Sådan hjælper teenagere stoppe med at ryge pot. En masse teenagere engagere sig i stofmisbrug.

Med disse trin, bør du være i stand til at hjælpe teenagere stoppe med at ryge pot. Det vil være svært, især hvis teen har røget pot i temmelig lang tid. Med tålmodighed og indsats, men skulle du være i stand til at se forbedringer i teen efter nogen tid.