E2y

Sådan holder børnene stille på film

Tage dine børn langs i biografen for at se en film kan være ganske interessant. På den ene ende, vil du dem til at have en god tid. På den anden side, behøver du ikke vil have dem til at genere andre lånere med deres gråd, vrider og tale. Afhængig af alder af dit barn, kan det være ganske vanskeligt at holde deres opmærksomhed, så de ikke gøre vrøvl, mens i biografen.

Her er nogle ting, du kan forsøge at hjælpe dine børn at holde stille, mens i biografen.

  • Tal med dit barn på forhånd. Forklar hvor du skal hen, og hvordan han skal opføre sig. Fortæl ham, hvad der er acceptabel opførsel i biografen. Screaming at få din opmærksomhed er et klart nej-nej. du behøver at måle dit barn til at se, om han er klar til at se en film i biografen. Prøv det ud først derhjemme. Hvis han er i stand til at sidde igennem en film, kan dit barn være klar. Forklar dit barn hvad de kan forvente, så han ikke bliver bange, når lyset går ud og lydene bliver for højt for ham. Digital Dolby lyde kan være sjovt for voksne, men ligefrem skræmmende for unge børn.
  • Få dem klar. Inden vi går i, at dine børn er veludhvilet, har spist og har brugt badeværelset gøre. Der er ikke noget mere irriterende at skulle stå op midt i en film at bruge potte. Hvis du ved, det er koldt i biografen, medbringe en jakke. Lad ham bære løst behageligt tøj, så han ikke være rastløs, mens du sidder ned.
  • Lad dit barn til at hjælpe vælge en film. Hvis der er en film dit barn beder om at se, gøre det til en belønning. Opbyg filmen og sige, hvordan det er vigtigt at han opfører sig godt, hvis han ønsker at se det. Hvis han får lov til at vælge den film, han vil være mere interesseret i det snarere end at gå til noget, han allerede antager vil være kedeligt.
  • Vælg en alderssvarende film. Læs filmanmeldelser før du går i biografen, så du ved, hvad de skal forvente. Må ikke antage, at bare fordi det er tegnefilm vil det være fint. Nogle film kan være rolige voldelige eller være ganske grafisk for små børn, så vær opmærksom. Også tage til efterretning filmen køretid. Hvis filmen er mere end 90 minutter lang, kan det være for lang for et barn at sidde igennem.
  • Se de snacks. Hvis du giver dit barn sukkerholdige lækkerier og fructose corn syrup fyldt kulsyreholdige drikkevarer, kan han begynde at få edgy halvvejs gennem filmen. Sats på luft poppet popcorn i stedet for sort oser med smør. Undgå slik barer og chokolade, eller du kan ende op med et barn hoppe fra væggene.
  • Fange matinéforestilling. Dit barn vil være i en bedre disposition tidligere på dagen snarere end sen eftermiddag eller aften. Der kan være flere børn i teatret, som kan gøre det synes mindre skræmmende for ham.


Hvis det er muligt

Sådan holder børnene stille på film. Tal med dit barn på forhånd.
Sådan holder børnene stille på film. Tal med dit barn på forhånd.

Hvis det er muligt, tage dit barn til en børns forevisning eller en biograf taget hensyn til familier. Det kan være en sjov oplevelse for hele familien at se en film med dit barn, hvis han ved, hvordan man opfører sig. Men hvis dit barn har en nedsmeltning og nægter at falde til ro, være hensynsfuld over for andre og forlade biografen. Du kan vælge at komme tilbage, når han er faldet til ro, eller du kan bare nødt til at prøve igen næste gang.