E2y

Sådan holder du din bold python sund

Når det kommer til at holde din bold python sund og glad

Når det kommer til at holde din bold python sund og glad, der er mange forskellige faktorer, du skal tage i betragtning. Et af de vigtigste skridt for at holde din bold python så sundt som muligt, er at huske at tage ham til veterinær check-up på en regelmæssig basis. Her er nogle andre tips om hvordan man kan holde ham glad.

Veterinærkontrol for bold kvælerslanger er de vigtigste ting at huske

Sådan holder du din bold python sund. Når det kommer til at holde din bold python sund og glad.
Sådan holder du din bold python sund. Når det kommer til at holde din bold python sund og glad.

Veterinærkontrol for bold kvælerslanger er de vigtigste ting at huske, hvis du vil have dem til at være så sund som kan være og leve i lang tid. Holde din bold python tank ren er også en måde at opretholde en sund python. En god måde at holde din python ren og glad, er at sikre, at du afhente sine afføring når som helst du ser nogen, grab en ordentlig beholder sætte afføring i det og smide det i en udendørs skraldespand. Det er uhygiejniske at have din python kravle i sine egen afføring, og det kan føre til andre vigtige sundhedsproblemer. Afføring prøver kan også tages skridt til en dyrlægeklinik til analyse, hvis du har nogen sundhedsmæssige bekymringer om din python. Dyrlægen vil teste afføring og afgøre, hvorvidt medicin skal administreres, for sådanne angreb som orme eller protozo parasitære. Nogle elementer bør du altid have på hånden for basal python førstehjælp er Nolvasan til rengøring af tanken og desinficerende vand og mad skåle, og Betadine til rengøring din python akkumulerede ridser eller andre former for sår.

Temperaturen er også altid vigtigt

Temperaturen er også altid vigtigt, sørg for, at du har den rette temperatur i din python tanken på alle tidspunkter. Temperaturen af ​​python tanken har du bør bibeholdes på mellem 80-86F (27-29 C) i løbet af dagen, også holde en brugde område på 91F vil holde din python meget hyggeligt. Natten, kan lufttemperaturen på køleren side være mellem 74-75F, men holde brugde område på 82F for sikkerheden. Individuelle krybdyr varmepuder sælges også at holde temperaturen på forskellige 20 graders intervaller. Der er også klæbepuder, der kan placeres på undersiden af ​​din bold python tanken at holde det ved den rette temperatur. En varmepude for en atlet skade ville også passe til dette formål, og disse puder kan købes hos din lokale sportsforretning. Hvis du ønsker at, kan du også bruge glødepærer i porcelæn reflektor emhætter til at tilføje ekstra varme, der behøves for Pythons brugde side af tanken. Uanset hvad, skal alle lysene være ordentligt afskærmet for at sikre, at din bold python ikke formår at brænde sig selv, dette er et skridt sædvanligvis bort, og denne tilsidesættelse kan komme med hårde konsekvenser. Alle kvælerslanger, især bold python, kan få forbrændinger temmelig nemt. Af denne grund er opvarmede sten anbefales ikke til din bold python tanken, og de vil vende din python i et stykke toast.

Som konklusion kan kun en dyrlæge afgøre med sikkerhed

Som konklusion kan kun en dyrlæge afgøre med sikkerhed, om din bold python er sundt, brændt, og i god form eller ej, men du kan tage mange forskellige forholdsregler for at holde din python i god stand. Hvis du følger de vigtigste regler for at se dine temperaturer og holde din tank ren, så vil din python vil leve et langt og behageligt liv. Se din python, hvis han synes ulykkelig, ændre noget i hans omgivelser.