E2y

Sådan holder du din hund hydreret

5 nemme trin til at garantere, at de er glade og sunde

Sommeren er en had-kærlighedsforhold sæson. Sommermånederne er perfekt til at gå på en strand ferie eller tilbringe dagen på park. På den anden side kan varme sommerdage være farligt for din hund. Det bedste du kan gøre for din pooch i sommeren er at holde ham hydreret, uanset om han bliver indendørs eller udendørs. Han får brug for masser af vand for at få ham igennem de brændende dage.

Hvis din hund forbliver udenfor det meste af dagen, så hans behov for vand er endnu mere afgørende end en indvendig hund. Alle hunde har brug for vand, men dem pustende i den varme sol mister vand (og blive dehydreret) hurtigere.

Trin 1

Sørg altid for din hund har adgang til rent vand. Du skal fylde sin vandskål med koldt vand mindst hver dag, men hvis det er rigtig varmt, så skulle du prøve at fylde det oftere. Hvis det er svært for dig at fylde hans vand hele dagen, og derefter overveje at købe en automatisk vandskål. Du kan fylde det op, og det vil lade vand ud som din hund drinks. Isterninger kan også hjælpe med at holde vandet køligere længere. Kast i et par om morgenen, og når du fylder skålen.

Trin 2

Sæt hendes skål i et skyggefuldt område. Selvom skygge ikke vil holde hende vand koldt, vil det hjælpe med at holde det køligere i længere tid. Når du placerer hendes skål i et skyggefuldt sted, så sørg for hun har plads til at ligge i skyggen, også. Hun vil bruge en masse tid i skyggen, og have hendes vand tæt ved er altid en hjælp.

Trin 3

Rens din hunds skål dagligt. Du behøver ikke at skrubbe det ned med renere, men en hurtig børstning vil gøre det trick. Køb en billig skrubbe pad eller børste bare for din hund. Som du tager skålen til at fylde den med vand, få en klat sæbe og krat skålen. Skyl det ud godt, før du lægger vand i den.

Mennesker kan lide at drikke ud af rene retter, og hunde også gør det. Bakterier kan bygge op på skåle meget hurtigt, især når de er udenfor. Opbygningen kan få din hund til ikke at ville drikke vandet, og det er det sidste, du ønsker.

Trin 4

Sådan holder du din hund hydreret. Sørg altid for din hund har adgang til rent vand.
Sådan holder du din hund hydreret. Sørg altid for din hund har adgang til rent vand.

Din hunds skål bør have en tung bund. Skåle med tungere bunde er mindre tilbøjelige til at blive væltet. Hvis du ikke er der hele dagen, og din hund slår hans vand skål over så snart du forlader, så han bliver nødt til at gå hele dagen uden vand. Dette må aldrig ske.

Ud over skålen være tung nok til at stå op, også det skal være dimensioneret til at passe hunden. Din hund skal være i stand til at drikke alt vandet ud af skålen uden et problem. For eksempel bør du ikke købe en lille hund en stor skål, som han knap nok kan nå. Hvis skålen er for høj for ham, så han kan banke den over, mens du prøver at komme til vandet, eller han kan have et problem drikke vandet.

Trin 5

Bruge mere end én vandskål. Hvis han ved et uheld slår en over, så han stadig har en måde at få vand. Hvis din hund er inde, så holde en vandskål ved siden af ​​sin madskål og en anden vandskål hvor han kan lide at spille. Den ekstra vandskål behøver ikke at være enorm, men din hund vil blive tilskyndet til at drikke mere vand, når det er let tilgængeligt for ham.

Hvis det er muligt, bør din hund har adgang til mere end én vandkilde, om han er inde eller ude.


5 nemme trin til at garantere, at de er glade og sunde. Sæt hendes skål i et skyggefuldt område.
5 nemme trin til at garantere, at de er glade og sunde. Sæt hendes skål i et skyggefuldt område.

Sørg for, at din hund føler orden i sommermånederne. Tjek din hund for tegn på dehydrering. Den nemmeste og hurtigste måde at kontrollere, er ved at løfte op i huden på bagsiden af ​​hans hals. Huden på en hydratiseret hund vil være elastisk, mens huden af ​​en dehydreret hund vil holde op og tager længere tid for at vende tilbage til normal. Du kan også kontrollere for tør mund og indsunkne øjne, selv om disse tegn vises senere. Hvis du tror, ​​dit kæledyr er dehydreret, så ringe til din dyrlæge med det samme for at få yderligere rådgivning.

Sommeren er et godt tidspunkt af året, men det kan være farligt for din hund. For at undgå dehydrering, skal din hund have adgang til masser af rent vand. Vandet skål skal rengøres dagligt og placeres i et område med skygge for at holde det cool. Skålen skal passe din hund, og for at undgå spild, bør ikke være top tung. Det er altid en god idé at give dit kæledyr med mere end én vandkilde. Tjek ham dagligt for tegn på dehydrering, og kontakte din dyrlæge straks, hvis han udstiller skiltene.