E2y

Sådan holder du en pony fra at få forkælet

En pony kan være det allerbedste kæledyr du nogensinde kan have

En pony kan være det allerbedste kæledyr du nogensinde kan have, men kan være den værste, hvis det viser sig at være forkælet. Med at blive forkælet, pick ponyer op frække adfærdsmønstre, der slet ikke noget at rose. For én, er en forkælet pony irriterende og på samme tid, farlig. Derfor, så meget som muligt, skal du foretage alle måder at holde din pony fra at blive forkælet.

Men problemet med en pony er

Men problemet med en pony er, at det nemt bliver forkælet. Dette gælder især, hvis ejeren er en ung. Med et par ekstra godbidder og fødevarer, kan dyret blive forkælet med det samme og begynde at vise dårlig opførsel. Men den gode nyhed er, at der er nogle ting, du kan gøre for at holde dette sker for dit kæledyr. Tjek disse tricks du skal følge:

Sådan holder du en pony fra at få forkælet. Start med en god pony.
Sådan holder du en pony fra at få forkælet. Start med en god pony.

  • Start med en god pony. Må ikke købe en pony, bare fordi det er billigere end resten. Vær opmærksom på, at en masse af familier sælger deres ponyer, fordi de ønsker at slippe af med dem, og de farer, de kan levere. Derfor, når du køber en pony, analysere dyret først. Det er bedst at tage dit barn med at lade ham håndtere og ride på den. Hvis der er tegn på at bide, sparke, bucking, og surhed, dyret er ikke et godt køb.
  • Lær dit barn regler at følge i at tage sig af hans pony. Grunden til at en pony bliver let forkælet når i hænderne på en ung er, at han ofte får en masse forkælelse og behandler det meste af tiden. Derfor lære dit barn at fastsætte grænser, i at give belønninger, og lignende. For eksempel lære dit barn at fodre dyret i en spand og ikke på hånden for at undgå at tilskynde pony at bide eller at få nøjeregnende.
  • Insister ordentlig adfærd til pony. En god pony må være en, der er mannerly både når at blive redet og når du er på jorden. Der er en masse ponyer, der kun er gode i blot én af disse situationer. Derfor, når det kommer til din pony, insistere og træne ham om alle de korrekte adfærd i begge forhold.
  • Korrekte dårlige vaner samme. Hvis du ser nogen dårlig måde at pony viser, rette det med det samme. Kend dig selv, at en pony er intelligent. Han vil gentage enhver dårlig opførsel, at han synes hjælper ham for hans fordel.
  • Søg hjælp hos en professionel træner. Især hvis du er en amatør i håndtering af en pony, er det bedst at få en professionel til at hjælpe dig med sagen. Ikke kun en professionel vil hjælpe dig med at håndtere det aktuelle problem, men vil også lære dig effektive måder at hjælpe dig i fremtiden.


Der er ikke mere punkt holde en forkælet pony

Der er ikke mere punkt holde en forkælet pony, især hvis det er dit barn, der vil beskæftige sig med det i ny og næ. Husk, at en forkælet pony kan skade dit barn, når dyret begynder at blive stædig. Derfor er det vigtigt, at du gør alle måde at holde dyret fra at blive forkælet. Hvis du ikke kan lave en måde, vil det være en sikrere og bedre idé at slippe af dyret til alles fordel.