E2y

Sådan holder en miniature hest fit

Miniature heste er skarpe

Miniature heste er skarpe, elskelige og blide skabninger, der gør vidunderlige kæledyr for både børn og voksne. Disse heste kommer i en bred vifte af racer og farver og normalt vokse op til en højde på 20 til 38 inches. Miniature heste har også en tendens til at leve længere end normal størrelse heste, der lever op til 30-50 år.

Ligesom hunde

Ligesom hunde, kan de let trænet og kan tjene som effektive følgesvend hunde for blinde eller døve. Men ligesom deres fuld størrelse modstykker kræver miniatureheste deres ejere til at investere tid, penge, fysisk anstrengelse og plads til deres rette pleje. Denne artikel vil introducere dig de grundlæggende retningslinjer om, hvordan pleje ordentligt for en miniature hest for at sikre, at de lever deres liv fit, sund og glad.

  • Giv en passende husly og en betragtelig paddock. Du er nødt til at give et krisecenter måling omkring ti med ti fødder som hestenes hvileområde. Det er bedst at holde dem i et luftigt og åbent husly, da de er mere tilbøjelige til at blive påvirket af luftstrømmen på grund af deres mindre størrelse. Sørg for at du rense deres husly hverdag og at strøelse erstattes ugentligt. Som miniature heste er meget energisk og vil sandsynligvis at spise for meget, bør du give en rummelig paddock, hvor de kan strejfe og lege.
  • Fodrer dem jævnligt med en ordentlig kost. En miniature hest skal fodres mindst to gange om dagen for at opretholde den frie bevægelighed for fødevarer i deres system, og for at kompensere for deres store tarmkanalen. Gør god kvalitet hø størstedelen af ​​deres kost og indarbejde korn såsom havre og korn til deres måltider. Sørg for, at masser af rent vand er konstant til rådighed for hesten. Passe på ikke at overfodre, da dette kan føre til fedme og andre usikre sundhedsmæssige problemer for hesten.
  • Kontroller, at de får nok motion. Lad hesten til at løbe og lege på folden dagligt i mindst en time. For at holde hesten stimuleres og styrke din obligation, bruge lidt tid på at spille og udøver med miniature hest. Tag hesten med dig, når jogging eller cykling. Du kan også oprette nogle hopper, der er omkring 18-24 inches.
  • Gør forhindringsbane uddannelse. Men husk at introducere hesten ind i træningsprogram langsomt, som pludselig arbejde kan belaste hestens ledbånd og sener.
  • Groom dem regelmæssigt. Efterse hestehove og tænder ugentligt. Børst langs hestenes hårvækst dagligt for at holde pelsen skinnende og man og hale morads-fri. Må ikke bade hesten for ofte, da dette kan mindske de sundhedsmæssige af pelsen. Besøg en beslagsmed hver anden måned for regelmæssig klovbeskæring for balance og for at forhindre andre skader. Sørg for at du ikke forsømmer tandpleje, da dette er et meget vigtigt aspekt af at eje en hest. Indføre miniature hest til en rutinemæssig dental check tidligt op for at forhindre modstand.

De tips ovenfor er simpelthen grundlæggende rettesnor for en ejer at følge

Sådan holder en miniature hest fit. Giv en passende husly og en betragtelig paddock.
Sådan holder en miniature hest fit. Giv en passende husly og en betragtelig paddock.

De tips ovenfor er simpelthen grundlæggende rettesnor for en ejer at følge. Den bedste investering en ejer må gøre er at ansætte en kvalificeret dyrlæge for at sikre, at hesten får en tilstrækkelig professionel pleje. Kombineret med personlig pleje, investere i en god dyrlæge sikrer lange års kammeratskab mellem dig og en miniature hest.