E2y

Sådan holder et kæledyr jordegern

Jordegern er sjove

Jordegern er sjove, sociale væsener, der let kunne ordnes som kæledyr. De er ganske mellow væsner, der normalt findes gravende i nogens baghave. I deres naturlige habitat, er de normalt jages af rovdyr, som kan få dem til at være på vagt overfor dig i første omgang. Men da de varme op til dig, vil du opdage, at de faktisk nyder den opmærksomhed, du kunne give dem.

Sådan holder et kæledyr jordegern. Første ting du skal huske, er, at jorden egern er vilde dyr.
Sådan holder et kæledyr jordegern. Første ting du skal huske, er, at jorden egern er vilde dyr.

Hvis du ønsker at holde et kæledyr jordegern, skal du huske et par ting at holde det glad.

  • Første ting du skal huske, er, at jorden egern er vilde dyr. De er ikke som bunnies, der tilfredse med at sidde rundt i deres bur for resten af ​​dagen. Når du køber et bur, kigge efter en stor ilder bur, helst en multi-niveau et, komplet med en solid løbehjul. Dette giver plads til dem at køre rundt og motion. Placer træspåner, hø eller klud i bunden af ​​deres bur til at tjene som nesting jorden. Vælg buret med en stor dør, så du let kan samle dem op fra inde i buret og lege med dem. Glem ikke at medtage en fødevare bakke og vand kassen. Du kan også medtage en kattebakke, der skal placeres adskilt fra fødevarer bakken.
  • For deres kost, kærlighed egern nødder, græs, insekter, frø og kerner. Disse er ting, de normalt finder i naturen. Du kan fodre dem piller, som du køber i dyrehandlere, men det er mere hensigtsmæssigt at give dem økologiske fødevarer, da de ikke indeholder konserveringsmidler. Du vil opdage, at de elsker at spise de fleste ting, der kan findes i haven. Placer disse på deres mad magasin. Du kan også fodre dem behandler, såsom ost, ud af din hånd fra tid til anden. Dette vil hjælpe dem med at udvikle et venskabeligt forhold med dig.
  • Da egern er meget aktive væsner i løbet af dagen, kan du lade dem ud af deres bur. Men sørg for, at de er overvåget. Ikke lade noget tyggetabletter, såsom elektriske ledninger, i syne. Tage dem ud af deres bur ville hjælpe dig med at udvikle en mere personlig relation med dit kæledyr. Når de har tillid til dig, vil du opdage, at de rent faktisk kan lide at blive kælet og er meget kærlige væsner.
  • Du kan blive glade for at fortsætte med at spille med dine jordegern, men tillader dem at sove. De normalt tage hyppige korte lur i løbet af dagen, sandsynligvis ud af udmattelse.
  • Husk, hvis dit kæledyr jordegern forsøger at undgå dig, når du ønsker at bære dem, tilbage væk. De har brug for tid til at vænne sig til at være tamme, især hvis de lige er blevet fanget i naturen. Bare fortsætte med at fodre dem mad, tjene deres tillid.
  • Det er også bedst at holde kæledyr parvis. Dette vil sikre, at de aldrig er alene og ensom i deres bur. Derudover kan du placere legetøj for dem at tygge, hvis du bemærker, at de er at kede dig. Intet gør dine kæledyr gladere end at have nogen at lege med.

Remembering disse ting ville gøre dig den perfekte ejer for dit kæledyr egern. Nogle gange, kæledyr har unikke, individuelle behov. Det er op til dig at opdage dem selv. Pas godt på dit kæledyr. Held og lykke.