E2y

Sådan holder et kæledyr skunk

Stinkdyr kan være store kæledyr og kammerater, hvis du har deres duft kirtel fjernet. Du kan få en af ​​disse meget intelligente og yndig dyr i opdrættere og nogle lokale dyrehandlere. Pet stinkdyr kan være meget kærlig og lydig, hvis de håndteres korrekt og plejes.

  • Forbered sin hule. En vaskbare container eller en stor fletkurv med engangsklude er en ideel erstatning hule for dit kæledyr skunk. Sørg for, at du vasker og ændre strøelse regelmæssigt.
  • Housebreak dit kæledyr skunk. Ligesom andre kæledyr, vil PET stinkdyr kigge efter en plet væk fra deres hule kurve til at fjerne deres affald. Den bedste måde at holde dit hus kuld-fri er at hjørne træne dit kæledyr. Når dit kæledyr skunk har valgt sin spot rundt i huset, gør det en punkt til at sætte avis eller en kattebakke rundt i området. Et kuld boks eller kan ikke anbefales til stinkdyr, fordi de kan forvirre disse til jordhuler og de kan have en tendens til at bosætte sig i det i stedet for at bruge det som en potte.
  • Kæle og være kærlig til dit kæledyr. Stinkdyr lide at blive nusset og kælet hele tiden. En god mængde af opmærksomhed vil vinde dig sin tillid og loyalitet. Vær opmærksom på dens adfærd og aldrig slå eller slå dit kæledyr som en disciplinær foranstaltning for denne handling kan medføre, at du mister din hunds tillid.
  • Våge over dit kæledyr. Stinkdyr er meget intelligente og nysgerrige dyr. Du vil ofte se dem kigge rundt i huset, og åbning ulåste skuffer eller skabe. Deres nysgerrige natur er en trussel mod deres eksistens, især hvis de begynder at kravle ind i machineries eller begynder at vandre rundt i nabolaget, når efterlades uden opsyn. Hold dem inde i dit hjem så meget som du overhovedet kan og våge over deres aktiviteter.
  • Giv dit kæledyr en ordentlig kost. Stinkdyr har glubende appetit, så de har tendens til at blive fede. De lever af kød, frugt og grøntsager. Der findes tilgængelige skunk godbidder og blander på markedet, og det er op til dig som sin ejer, til at vælge den kost for dit kæledyr. Vær sikker på at give dem moderat mængde portioner af kød, grøntsager og godbidder såsom nødder, æg og andre mejeriprodukter med højt kalorieindhold.
Stinkdyr ikke drikker en masse vand, men sørg for, at frisk rent vand er altid klar i løbet af sin fodring.
  • Bring dem til dyrlægen om årlige check-ups. Hvis du fik dit kæledyr stinkdyr som en baby fra dyrehandlere, er du nødt til at bringe dem til en dyrlæge for vacciner mod rabies og hundesyge. De vil også skulle kontrolleres jævnligt op og testet for bakterielle parasitter og orme. En masse af stinkdyr er døde på grund af rundorm angreb. Hvis dit kæledyr er testet positiv for rundorme, er du nødt til at tilmelde det i en ormekure program, som normalt starter ved 7 til 8 ugers alderen og fortsatte i et par uger mere efter første behandling.

Sådan holder et kæledyr skunk. Housebreak dit kæledyr skunk.
Sådan holder et kæledyr skunk. Housebreak dit kæledyr skunk.

Stinkdyr er natlig i naturen, hvilket betyder at de er aktive i løbet af natten. Det anbefales at rejse en skunk, mens det stadig er ung, 5 - 6 uger gamle på det mest, så du kan begynde at træne dem til at forhindre dette instinkt fra udviklingslande.

På grund af kompleksiteten i håndteringen skunks som kæledyr, er den kun anbefales til dem, der har de midler og ordentlig viden om uddannelse disse dyr. Bemærk, at der er nogle stater, der tillader køb af PET stinkdyr kun fra certificerede avlere.