E2y

Sådan holder fugle væk fra dit hjem

Fugle er altid smuk at se

Fugle er altid smuk at se på. De er så fantastiske og yndefulde væsener, hvilket gør fugleture et godt elsket og populær hobby en masse mennesker. Mange kunstværker har også medtaget fugle, enten stationær eller flyvning, da deres særlige temaer. I en verden af ​​fotografering, har en masse af de flotteste billeder taget af disse fantastiske væsner og alle deres forskellige arter. Nogle husejere kan endda byde dem velkommen ind i deres egenskaber, ikke kun fordi de kan være en god form for underholdning, og også hjælpe med at holde andre uønskede skadedyr væk. Temmelig da de kan være Men de er ikke altid velkomne i alle hjem, fordi de kan være ganske irriterende og ikke forårsage en masse problemer. De kunne gøre rede i tagskægget på et hus og forlade grimme hvide ekskrementer på vindueskarme hustage. Hvis du er en af ​​de mennesker, der gerne vil gå på fugle langvejs fra stedet, her er måder, du kan nyde dem fra en afstand og væk fra din ejendom:

Sådan holder fugle væk fra dit hjem. En måde, du kan forsøge at holde fuglene væk fra forskellige områder af dit hjem er ved at anvende visse frastødende geler på de steder, de er mest tilbøjelige til at roost.
Sådan holder fugle væk fra dit hjem. En måde, du kan forsøge at holde fuglene væk fra forskellige områder af dit hjem er ved at anvende visse frastødende geler på de steder, de er mest tilbøjelige til at roost.

  • En måde, du kan forsøge at holde fuglene væk fra forskellige områder af dit hjem er ved at anvende visse frastødende geler på de steder, de er mest tilbøjelige til at roost. Disse vil omfatte hustage, gennem skorstenen, din vindueskarme, og brystværn. Du kan købe disse geler, der kan komme i klemme eller caulk rør. Disse geler er sticky og forbliver så i en periode på omkring år.
  • Hvis dette viser sig ineffektive, kan du indstille fugl pigge på disse specifikke områder i stedet. Disse ledninger, der er tynde målt og kommer i ruller. Du er simpelthen nødt til at vedhæfte dem de steder, hvor fuglene nyder landing og rastende. Dette kunne hjælpe med at løse din fugl problem.
  • Fugleskræmsler er meget effektive puffe irriterende fugle væk. Du kan indstille en på toppen af ​​dit tag eller på spots tæt på fuglenes redepladser. Plastic ugler er også meget effektive til at holde fugle ud af din ejendom. De er også let at flytte når som helst og kan sættes hvor som helst du tror fuglene vil komme på besøg.
  • Tjek på soniske enheder, der er fremstillet til dette formål. En anden måde at gå er simpelthen at gøre en masse af støj, når du bemærker fugle hængende omkring din ejendom. Du kan gøre dette ved at klappe i hænderne og gøre shooing lyde for at skræmme dem væk. Ryst dine træer, hvis du bemærker dem der. Dette vil helt sikkert drive dem væk.
  • Aviser viklet rundt stillinger, hvor fuglene elsker at aborre er også ganske effektiv i at holde dem væk. Helium fyldte balloner svæver på høje steder og vugger op og ned skabe bevægelse, som forstyrrer fuglene og få dem bosætte et andet sted.


Ved at følge de metoder, der er nævnt ovenfor, bør du blive en succes i at gøre disse uønskede besøgende skifter lokationer. Det er meget muligt, at når den ene metode ikke virker, og du bevæger dig på at prøve en anden, kan de endelig få budskabet og holde sig væk fra din ejendom, forhåbentlig permanent.