E2y

Sådan holder grønne leguaner

Formidling af den rette miljø for lykke

Grønne leguaner kan være vidunderlige kæledyr, da den rette pleje ydes. Ikke alene er de smukke dyr, men de er også meget nemme at vedligeholde, hvis du ved, hvad deres basale fornødenheder er. Den gennemsnitlige levetid for en grøn leguan er cirka 25 år, med nogle kendt for at leve længere med ordentlig pleje. De kræver en minimal mængde af daglig opmærksomhed og generelt ikke irritere folk med allergier gerne dyr med pels eller hår kan. De er et godt alternativ følgesvend for dem, der ikke tilladt at holde typiske kæledyr som hunde og katte i deres hjem på grund af Tradewinds udlejere. Mange mennesker elsker dem bare fordi de er rolige og er ikke nataktive dyr. Uanset grunden, du har valgt at holde en grøn leguan som et kæledyr, der er et par ting, du kan gøre for at forsikre din elskede kæledyr har en lang, glad og sundt liv.

Trin 1

Få den rigtige bur. Mens du måske har købt, hvad der synes at være en lille øgle, vil han vokse, og ved udgangen af det første år vil være tre meter i længden. En 10 gallon akvarium er IKKE et egnet bur, selv for en lille leguan. Hvis du insisterer på at holde ham eller hende i et glas akvarium, vil intet mindre end en lang 30 gallon akvarium gøre for en enkelt lille leguan. Et stort træ eller metal indrammet bur med trådnet sider, der kan bestiges af leguan er bedst. Vær sikker på, at masken er svejset på tilslutningspunkterne at forhindre at skade dit kæledyr. Buret skal være mindst fire meter høj og tre meter bred. Der skal være rigelig plads til leguan at klatre og vende rundt med lethed. Det bør også være let at rengøre og har nok plads til et stort nok vand skål til bad i. Køb den største bur, at du har plads til, da du kun vil ende med at købe en større en, hvis du ikke gør det.

Trin 2

Sådan holder grønne leguaner. Giv en god soler lys.
Sådan holder grønne leguaner. Giv en god soler lys.

Giv en god soler lys. Dette er ikke noget, der er til forhandling. Din leguan kan ikke overleve uden tilstrækkelig sollys. Hvis du er heldig nok til at leve i et varmt, solrigt klima, og holder din leguan bur udendørs i en del af dagen er en ideel løsning. (Bare vær sikker på, at dit kæledyr har et sted at komme ud af solen.) Hvis du ikke bor i et varmt vejr klima, bliver du nødt til at købe en ordentlig UV-lys. Gå til din lokale dyrehandel og se hvad de har til rådighed. Fortæl dem, at du har en leguan og købe den største lampe og pære, som du kan passe på buret. Lyset skal være uden for buret for at forhindre leguan i at brænde sig selv, og arterne log skal placeres tættere end seks inches fra lyset. Da leguaner er trælevende dyr, det bedste sted efter arterne logs er højt op i buret. Dette vil ofte give dig mulighed for indstille lyset direkte på toppen af ​​buret, forudsat masken er ikke brandfarligt. Giv din Iguana tre til fem timer af lys på et minimum dagligt, især før og efter fodring tid. Jo mere lys, jo bedre. Buret bør opbevares i et rum, der er 68-80 grader konsekvent og har regelmæssig dag og nat cyklus. Prøv at holde buret på et sted, der er fri for træk og sidder sikkert på gulvet eller bordet. Du ønsker måske at dække buret om natten til at give en følelse af normale natlige mønstre.

Trin 3

Brug en lang række fødevarer. Iguanas er vegetar. De bør ikke være fodret med kød! Give dem en lejlighedsvis måltid orm er ok, men det er ikke et dagligt syn mad til dem. Hvad de skal spise, er en kost, der tilbyder en bred vifte af bladgrøntsager grønne grøntsager, farvestrålende frugter og nogle blødere grøntsager. Aldrig nogensinde give din leguan icebergsalat! Ikke alene er det ikke godt for dem, vil de ikke længere ønsker at spise de sunde, grønne blade. Hvis du fodrer dem icebergsalat i lang tid de vil dø af mangel på ernæring! Spinat er heller ikke et godt valg, men ikke nær så slemt som icebergsalat. Nogle gode fødevarer at fodre dem på regelmæssig basis er romaine og blade salat, Collard greens, sennep greens, majroe greens, grønkål, kål, avocado, tomater, revet zucchini eller sommer squash, hibiscus blomster (hvis muligt) bananer, mango er, appelsiner og grapefrugt (skrællet), kiwi og jordbær. Ikke alle leguaner er den samme, og de vil ikke alle kan lide at spise de samme ting. Prøv forskellige ting og se, hvad der virker for din leguan.

Trin 4

Giv en interessant miljø. De bør have masser af forskellige overflader til at forcere, en stor "pool" til badning og en mørk sted at skjule når de ønsker at være alene. Leguaner har brug for deres privatliv også! Deres bur skal simulere deres naturlige miljø, som er en varm, frodig tropisk sted. Hvis du kan give dem et naturligt miljø, vil de leve meget lykkelige liv.


Formidling af den rette miljø for lykke. Brug en lang række fødevarer.
Formidling af den rette miljø for lykke. Brug en lang række fødevarer.

Dette er de grundlæggende ting, som din leguan bliver nødt til at holde ham eller hende glad og sund. Husk på, at leguaner er solitære dyr i naturen, og bør holdes så i dit hjem. De er ikke ensom! Du kan være i stand til at holde mere end én unge leguan sammen, ligesom i din lokale dyrehandel, men ældre leguaner - især mænd - vil ikke have en anden leguan på deres område. Tvinger dem sammen kan resultere i personskade eller død for et eller flere leguaner og bør ikke forsøges. Nogle mennesker kan lide at give vitaminer på leguan mad, andre gør ikke. Du bør være i stand til at finde en god bog om iguana pleje på dit lokale bibliotek eller dyrehandel, som vil give dig masser af detaljerede oplysninger om arten af ​​den leguan og det naturlige miljø. Der er en masse gode ressourcer derude til at hjælpe dig nyde dit nye kæledyr.