E2y

Sådan holder myrer ud af pet food opbevaringsbeholdere

Mad udgifter altid synes at være spiral opad, og pet food omkostninger er ingen undtagelse. Så det kan føles specielt frustrerende at åbne dit kæledyr opbevaring af fødevarer container blot for at opdage en koloni af myrer er at have en picnic i din kat eller hund Chow.

Fordi kæledyr fødevarer indeholder en vis koncentration af fedt

Fordi kæledyr fødevarer indeholder en vis koncentration af fedt, fedt og sukker, myrer tiltrækkes dyrefoder. Da ingen modstand eller forhindringer, se myrer hver pet food opbevaring container som en mulig invitation til brunch. Der er en række enkle løsninger til at eliminere ant problemer, når det kommer til pet food opbevaring.

  • Først og fremmest, skal du ikke åbne beholdere med vådfoder, indtil du er klar til at servicere dine kæledyr, og enten afslutte dem på et enkelt måltid eller køleskab resterne i forseglede containere. Lad ikke åbne beholdere med foder på tællerne, og hurtigt opsuge eventuelle dyppelse af kødfulde, fedtede saft sikker på at tiltrække sultne myrer.
  • Opbevar aldrig tørfoder, såsom chow blandinger i deres oprindelige pose eller boks, som myrer kan nemt få adgang. Hæld dem i plastik opbevaringsbeholdere med en sikker låst låg til at holde ud fugt, luft og myrer. Put plastbeholdere gemt på gulvet i en dyb tallerken, som du har hældt salt vand. Da myrer ikke kan svømme, vil de ikke være i stand til at få adgang til dine containere og salt i vandet vil afskrække nogen myg fra opdræt.
  • Placering af selskabsdyr fodring skåle i sådan en vand voldgrav også virker effektivt at afskrække myrer fra invaderer eventuelle pet food morsels efterladt efter fodring.
  • Vælg en bestemt hylde eller plads i dit spisekammer til opbevaring dyremad i forseglede plastbeholdere. Vask over dette område meget grundigt for at fjerne eventuelle rester af mad eller fedt, der kan tiltrække nogen myrer. Undersøg foring din hylde med en hylde papir specielt designet til at holde sig væk alle insekter. Vær forsigtig med at bruge kommercielle ant spray eller repellanter hvis advarslen etiketten siger det kan skade børn eller kæledyr eller ikke bør bruges omkring mad.
  • Så få nogle kinesiske kridt eller en levering af baby pulver og trækker en linje af enten omkring hver container. Myrer bliver frastødt af kinesisk kridt og nægte at krydse over enhver linje med baby pulver, så dit kæledyr fødevarer er godt bevogtet. Du kan også bruge vaseline for at skabe denne defensive linje, selv om dette kan få rodet, hvis du glemmer det er der, og skub dit kæledyr mad containere over linien og gennem gelé i stedet for at samle dem op og løfte dem over stregen.
  • Placer en linje af klar pakketape omkring mundingen af ​​hver pet food opbevaringscontainer for at gøre posten til beholderen for glat til myrer at få fodfæste.

Sådan holder myrer ud af pet food opbevaringsbeholdere. Opbevar aldrig tørfoder.
Sådan holder myrer ud af pet food opbevaringsbeholdere. Opbevar aldrig tørfoder.

Genopfrisk dit forsvar mod myrer mindst hver måned, og du vil nyde ant-fri foder til kæledyr opbevaring.