E2y

Sådan holder platys

Når man ser ind i den rette fornødne omhu for pladeformig fisk, skal du være opmærksom på alle almindelige boliger og driftsform for den akvatiske arter. Vi vil informere dig om den rette pleje krav pladeagtige fisk og også lære dig at holde op på alle condition niveauer i vandet i dit akvarium for at holde dine fisk i live.

 • Platy Fisk Generelle Fakta
  Den pladeagtigt fisk er et væsen, der har strygefrit krav, det er en lille race af fisk og hunnen vil vokse til at være større end den mandlige af de arter. Platys spiser levende og tørrede fødevarer, såsom fælles flake fisk mad, levende og tørret artemia, blod orme, og selv lejlighedsvis snegl. Nogle vil spise små akvarium frøer, så det er tilrådeligt at holde små frøer som kæledyr i et akvarium med platy fisk. Platy fisk er en frisk vand arter, hvilket betyder at de aldrig bør netværkskort eller med saltvand arter.
 • Platy fiskeopdræt
  Platy fisk er en fælles og let art til race, fiskene er meget lavt i pris og almindeligt opstaldet i små tal til hele skoler fisk. Bliver platy giver levende fødsel og yngler ofte du bør afholde sig fra at købe platy i tal, hvis du ikke ønsker at have en forstærkende mængder fisk. Et stort antal pladeformig fisk og avl skoler skal ikke anbringes i små akvarier. Fiskene får brug for en beholder spænder fra 50 gallon til 100 gallons.

  Hvis du holder platys i små mængder i mellem 1 og 4 a 10 til 40 gallon tank vil være tilstrækkeligt. Men husk, at mindre tanke behøver hyppigere vand pasning, behandling og forandring på grund af affald oprustning fra sidesten fiskefoder, affald og olie fra fisken.

  Sådan holder platys. Platy Fisk Generelle Fakta.
  Sådan holder platys. Platy Fisk Generelle Fakta.

  Hvis du har mere end 1 fisk, er det en god idé at holde to hunner per hver han. Dette forhindrer stress på hunnerne af de arter fra mandlige avl adfærd, der kan være ganske ofte.

 • Vand condition og niveauer
  Den pladeagtige fisk kræver tanken temperaturer mellem 65-78 grader Fahrenheit. Den forventede levetid for en platy er 2 til 3 år under gode pleje forhold.

  Når holde enhver form for akvarium, forventer at have behov for at købe vand condition kosttilskud for at sætte en ny tank og lad dette nøjes med mindst 12 til 24 timer, før der indføres fisk.

  Når bringe hjem en ny fisk til enten en gammel eller ny tank fisk bør ikke fjernes fra deres tasker og placeres i tankene lige væk. Fiskene skal placeres flyder på toppen af ​​akvarium, halvt nedsænket i vandet, så vandet temperaturændring mellem posen vand og tanken vandet ikke vil sætte dine fisk i chok. Dette bør fortsætte i 2 timer, før du placerer en ny fisk i en tank.

  For at holde styr på vandstanden for at forhindre giftige vækst du bliver nødt til at købe produkter, der kan dyppet i vandet og måle indholdet af vandets aktuelle tilstand. Hvis tilstanden er mindre end optimalt at fatal du bliver nødt til at skifte vand eller supplere det med niveau skiftende condition kosttilskud.

Platy fiskeopdræt. Vand condition og niveauer.
Platy fiskeopdræt. Vand condition og niveauer.

Alle akvarier skal bruge en tank filter, som er konstrueret til den specifikke tanken størrelse. Dette forhindrer sandsynligheden af ​​vandet blive et unlivable stat til dine fisk.