E2y

Sådan holder romantikken i live efter barnet for et lykkeligt ægteskab

Ankomsten af ​​en baby er meget forventet, og kan bringe et par meget glæde. Men det kan også forårsage spændinger i et ægteskab, når alt for meget opmærksomhed afledes fra forholdet og givet til barnet. Det er let at ville opdrage og afsætte dig selv til dit barn og afsat din ægtefælle i mellemtiden. Men dette kan forårsage alvorlig ægteskabelig disharmoni i det lange løb.

Det er vigtigt at gøre ting for at holde forbindelsen med din partner selv med tilføjelsen af ​​et nyt familiemedlem. Her er hvordan man kan holde romantikken i live i dit forhold, selv efter ankomsten af ​​din baby.

  • Gøre tid. Du skal tænke, "You got at være kidding?", Men hvis du ønsker at holde forbindelsen til din ægtefælle, du nødt til at finde tid til hinanden. Udnyt de lommer af tid, når barnet lur. Ophold med din ægtefælle, mens hun er op sent sygepleje barnet, så hun ved, du er der for hende. Find en sitter og lad barnet i et par timer, så du og din ægtefælle kan gå på en dato. Hvis du ikke har været inde i en restaurant uden at have en til at bede om en høj stol i et stykke tid, det har været alt for længe siden dit sidste dato sammen.
  • Ophold intimt. Du må ikke have energi til sex, men du skal stadig få tid til krammer og gøre ud. Hold hænderne og stirre ind i hinandens øjne. Give hinanden et knus for enden af ​​en lang dag. Kys hinanden!
  • Gør romantiske gestus. Ægtemænd, bringe hjem et dusin roser til din kone, bare fordi du elsker hende. Hustruer, så prøv at teksten din ægtefælle i løbet af dagen til at lade ham vide, at du savnede ham. Prøv at holde gør de små ting, du gjorde for hinanden under din dating år såsom at sende kærlighedsbreve, give blomster og fejre jubilæer. Det er de små ting, der tæller, og tilføje op.
  • Sige: "Jeg elsker dig" til hinanden hver dag. Du siger det til din baby tyve gange om dagen. Glem ikke din ægtefælle. Han kan ikke være så søde og nuttede som din baby, men han mangler stadig at høre det også.
  • Gøre gøremål. Denne del er for manden. Det bedste forspil for en kone er for dig at gøre gøremål. Hvis hun ikke behøver at bekymre sig om tøjvask, madlavning og rengøring for dagen, vil hun være mere i humør til at være sammen med dig. Efter alt, er der kommer til at føle sig sexet efter at have tilbragt dagen gør vasketøj, skrubbe gryder og pander, mens forsøger at etablere en stabil mælk udbuddet?
  • Hold op dit look. Selvom din ægtefælle skal elske dig, uanset hvor du ser, er dit udseende påvirker hans evne til at være intime og kærlige mod dig. I det mindste, tage et bad, skifte tøj og kam dit hår, så når han ser dig, vil han stadig synes, du er smuk. Dine hormoner kan ødelægge ravage på dine følelser, men det vil ikke hjælpe din situation du bare give slip. Så hvad nu hvis du stadig ikke har mistet din baby vægt? Prøv at sætte en smule makeup og gøre en indsats, som du holder af, hvordan du ser, så du både kan føle sig lidt mere romantisk overfor hinanden. Hvis du ser og føler sig godt om dig selv, er det lettere at gøre din partner elskede.


Sådan holder romantikken i live efter barnet for et lykkeligt ægteskab. Gør romantiske gestus.
Sådan holder romantikken i live efter barnet for et lykkeligt ægteskab. Gør romantiske gestus.

Holde romantik i live i et forhold tager arbejde, men det skal gøres. Tænk over det, når du er færdig hæve dit barn, vil du stadig ønsker at have din ægtefælle med dig i slutningen af ​​dagen. Før du blev forældre, var du mand og kone først. Opbevar det i tankerne.