E2y

Sådan imponere din kærestes mor

Enhver mor ønsker kun det bedste for sin søn, så du vil være sikker på, at du passer den skabelon, der vil gøre din kærestes mor stolt. Husk at være dig selv, og lad den virkelige inderste du naturligvis charme din kærestes mor som du følger disse tips.

Sådan imponere din kærestes mor. Medbring en lille gave.
Sådan imponere din kærestes mor. Medbring en lille gave.

  • Medbring en lille gave. Hvis du møde din kærestes mor for første gang, sætter en lille gave at overraske hende. Det bør ikke være noget for ekstravagant, og du kan gemme disse former for gaver til hendes fødselsdag eller til jul. Spørg din kæreste hvilke ting, hun kan lide, eller værdsætter at få en fornemmelse af, hvad du kan få hende. Det kunne være noget lignende nogle frugter, chokolade eller smykker. Denne enkle gestus viser, at hun er, ligesom din kæreste, en person af betydning.
  • Vis oprigtighed i dine følelser for din kæreste. Lad din kærestes mor vide, at du virkelig bekymrer sig om sin søn. Du behøver ikke prale af, hvor mange fyre, du busted, fordi du sidder med sin søn. Du kan vise dette gennem handling. Ved at være der for din kæreste i gode tider og i dårlige, ved at tilbringe rigelig kvalitet tid med din kæreste og tage sig af ham, vil din kærestes mor konkret se dine sande motivationer.
  • Være interesseret i din kærestes mor. Prøv at få at vide, din kærestes mor mere ved at nærme hende til at forkæle dig selv i en samtale med dig. Spørg hende om, hvordan hun er, og hvad der er nyt med hende. Da hun svarer, lyt med et bredt øre og huske, hvad siger hun. Gør dette med ingen forstillelse, som du er bundet til at se hende igen, og hun vil være i stand til at fortælle, hvis du var insincere.
  • Se præsentabel. Bare fordi du er allerede hendes søns kæreste betyder ikke, du kan se sjusket, under klædt eller over klædt. Hvordan du præsenterer dig selv, kan give det forkerte indtryk, og du vil have noget, men det. Sørg for, at når du møder din kærestes mor, du pynte tilsvarende til den tid og lejlighed. Husk at holde din hygiejne i skak så godt.
  • Giv en kompliment. Du kan smide komplimenter som konfetti, men ikke spilder det på noget almindeligvis gives. Giv en stor kompliment om din kæreste, der er tilskrevet en lignende træk eller karakteristika fra hende. For eksempel, "No wonder Jason har sådan en god sans for humor og udsigter i livet, han tilsyneladende fik det fra sin mor!"
  • Hjælp din kærestes mor ud. Uanset om du besøger hende, eller hun besøger forbi, altid forsøge at se, hvor du kan tage en aktiv rolle i at være en hjælpsom person. Du kan spørge, om hun har brug for hjælp i at rydde op i huset eller bistand i rengøring køkkenet eller endda i udførelsen hendes tasker. Din kærestes mor vil blive glad for at se, at hendes søn er med en person, der er opmærksom på andre. Hun vil opleve på første hånd, at du er en fornøjelse og ikke en byrde for sin søn.


Visning andre handlinger af venlighed så ofte som muligt vil også skabe en exceptionel indtryk af dig. Hvis og når du og din kæreste i sidste ende får engageret, disse ting, som du gjorde for at imponere hende ender ikke bare fordi du snagged manden af ​​dine drømme. Holde gode relationer og en åben kommunikation med din kærestes mor samt din kærestes far vil bidrage til at bane et bedre liv for dig og din kæreste nu og i fremtiden, især hvis et langsigtet engagement ligger forude.